HITNO SPREČEN ULAZAK IVANA MARINKOVIĆA U ELITU 8! Stigle zastrašujuće vesti nakon lekarskog pregleda!

679

Među bivšim učesnicima rijalitija koji su juče prošli lekarski pregled pred ulazak u novu sezonu “Elita 8” bio je i Ivan Marinković. On je u razgovoru otkrio svoje misli o mogućnosti da se zaljubi pred kamerama u ovoj sezoni, međutim, iznenada se sve promenilo, pa izgleda da do njegovog učešća neće ni doći.

Naime, Ivan je danas najavio svoje povlačenje, pa je naglasio da ga publika neće pratiti ni od subote, ne njegovu veliku žalost. Otkrio je da je u pitanju prevara, koja mu šteti privatno, ali utiče i na njegov ulazak u rijaliti:

– Pobrkani su lončići. Ja sam kod svoje kuće i sam vodim profil, nisam u nekakvom karantinu. Povlačim se zbog prevare koja je privatne prirode, nema veze sa TV Pinkom, ali meni jako šteti za ulazak i zbog toga se povlačim, ne želim da me iko opterećuje. Nećete me gledati ni od subote 07.09. nažalost – napisao je Ivan Marinković putem Instagrama.

– Od večeras ne postojim! Ne pokušavajte da me kontaktirate, ne oglašavam se i molim vas da me ispoštujete – napisao je Marinković juče, a potom i nestao sa mreža. Ekipa portala Republika je pozvala Marinkovića, ali se on nije javio na broj poznat redakciji.

Iako je juče bio na sistematskom pregledu, mnogi su se zabrinuli za njegovo zdravlje, a čitav auditorijum se sada pita da li će uopšte i ući u Elitu 8. Ostaje nam da sve ove informacije saznamo u narednim danima.

republika.rs