Otkrivamo još jednog učesnika Elite 8! Mnoge devojke su ludele za njim, evo ko se vraća na velika vrata u Belu kuću

1293

Megalomanski projekat ružičaste imperije, rijaliti “Elita 7”, oborio je sve rekorde gledanosti, te je prema jedinim zvaničnim merenjima gledanosti agencije Nilsen, u periodu od septembra 2023. godine do početka jula 2024. godine, na Balkanu “Elitu” pratilo neverovatnih 2.000.000 gledalaca na dnevnom nivou.

Direktorka zabavnog programa TV Pink, Milica Mitrović, na svom instagram profilu obavestila je sve da je kasting za novu, osmu sezonu “Elite” u toku.

Nedavno je direktorka zabavnog programa Milica Mitrović otkrila da “Elita 8” počinje 7.septembra, a kako je najavljeno ove sezone vas očekuje pravi spektakl koji će oboriti sve rekorde gledanosti.

Od tog trenutka smo otkrili tri učesnice “Elite 8”, Ivanu Kaneški, Aleksandru Vučenović i Aneli Ahmić, a pored toga otkriveno je da u Elitu ulazi i Stefan Karić i fudbaler iz Nigerije Vikter Amos.

Danas vam otkrivamo još jednog učesnika Elite 8. Njegovo lice vam je godinama unazad poznato. Mnoge devojke lude za njim, a mnoga ženska srca je osvojio, a nema sumnje da će se i ove sezone u Eliti mnoge devojke boriti da ga osvoje.

Posle dve sezone u rijalitiju Zadruga, u Elitu 8 stiže Mateja Matijević, spreman da sebe pokaže u još boljem svetlu nego prethodnih sezona, a nema sumnje da će i ove sezone mnoge devojke poludeti za njim.

pink.rs