Šok nad šokovima: Đedović tvrdi da je došao do saznanja da je Bojana mučki vršila teror u vrtiću u kom je odrasla! Obelodanio sve!

234

U toku emisije ”Narod pita” Marko Đedović je istakao da je došao do šokantnih saznanja kada je reč o bivšoj učesnici Elite, Bojani Pavlović.

– Kada je Bebica gostovao sa Bojanom, nije mogao od nje da dođe do reči. Onda sam ja rešio da ispitam o čemu je reč. Jedan čovek se plaši i želi da ostane anoniman, a plaši se Bojane. On mi je rekao da je terala decu sa posebni potrebama da prose, tukla ih je i maltretirala ih. Ta osoba se plaši nje, ali mora da se zna ko je i šta je Bojana. Na svom storiju sam okačio sve, kako bi se za to saznalo – kazao je Đedović.

– Da li si saznao zbog čega je to radila, ukoliko je to istinsa? – upitala je voditeljka.

– Bolesna je, poremećena. O njoj ljudi koji su bili s njom u domu nemaju ništa lepo da kažu, to je činjenica. Strašno je ono što je Bojana radila, sramno – kazao je Đedović.

– Bojana je na početku Elite bila mirna i tiha, a onda je krenula da iznosi svoje stavove i ulazi u sukobe. Šta je razlog? – upitala je voditeljka.

– Što se tiče njenog ponašanja u rijalitiju, ona je imala pravo na svoje mišljenje. Bio sam saglasan sa nekim njenim stavovima, a za ovo što Marko priča ne znam, ne mogu da pričam o nečem što ne znam – kazao je Janjuš.

– Svedoci smo tome kakava je ona bila u rijalitiju. Govorila je da ima nekog napolju, pa je ušla u odnos sa Anđelom, a onda je i nju izdala. Sebi ne zamera jer je sve najgore govorila za Aneđelu, a svima sve zamera – istakao je Đedović.

pink.rs