ODLAŽE SE POČETAK ELITE 8?! Radovi u dvorištu vile još uvek u toku, hitno se oglasila Velika šefica!

7685

Direktorka zabavnog programa TV Pink, Milica Mitrović, na svom Instagram profilu obavestila je sve da je kasting za novu, osmu sezonu “Elite” u toku. Nedavno je direktorka zabavnog programa, poznatija i kao Velika šefica otkrila da “Elita 8” počinje 7. septembra, a kako je najavljeno ove sezone, nas očekuje pravi spektakl koji će oboriti sve rekorde gledanosti.

Danas u jednoj ustanovi na Senjaku organizovan sistematski pregled povodom ulaska u najnoviju sezonu rijalitija, a tom prilikom ekipa portala Republika razgovarala je sa nekim starim i nekim novim rijaliti zvezdama.

Na pomenutoj lokaciji sreli smo Mionu Jovanović i repera Nenada Aleksića Ša, Stefana Karića, Uroša Stanića, Ivana Marinkovića i mnoge druge, a ono što su svi takmičari bez izuzetka govorili jeste da se u rijaliti vraćaju upravo zbog tretmana koji su dobili zahvaljujući produkciji ružičaste televizije.

Mozak čitave operacije, Milica Mitrović vodila je računa da svaki takmičar obavi sistematski pregled pred ulazak u rijaliti, a u toku samih pregleda, Milica se oglasila iz novog porodičnog doma smeštenog na samoj granici Senjaka i Dedinja, i pokazala unutrašnjost vile koja po svom obliku i stilu mnoge veoma podseća na kuću u kojoj će živeti rijaliti takmičari narednih 10 meseci.

Na pomenutoj fotografiji se može videti da su radovi u dvorištu još uvek u toku, a u prvom planu bilo je staro drvo koje je nedavno doneto u porodični dom. Mnogi su primetili i tu sličnost; da Bela kuća u Šimanovcima i Miličin i Željkov novi dom imaju po jedno karakterističnoi drvo.

Dok je na imanju u Šimanovcima savetnik i prijatelj Drvo mudrosti, Miličina vila od nedavno krasi maslina stara 1.044 godine, koja se pre toga nalazila u Italiji. Drvo je, inače, transportovano specijalnim transportom i presađeno u dvorište “Hrama Svetog Žeksa” pored stotinak drugih stabala koja su već stigla sa različitih krajeva sveta!

S obzirom da su radovi u dvorištu još uvek u toku, mnogi su posumnjali da će se sve završiti do početka Elite 8, te su izrazili zabrinutost da li će Velika šefica moći da se posveti na oba projekta sa jednakom pažnjom ili će nešto morati da odloži.

republika.rs