PRODUKCIJA ELITE HITNO ZAKAZALA SASTANAK! Zvanično saopštenje Pinka, ovo će potpuno PROMENITI tok rijalitija!

1072

Večeras, u još jednom izdanju emisije “Narod pita” na TV Pink, voditelj Milan Milošević ugostiće u studiju dva veoma zanimljiva gosta, bivše učesnike rijalitija “Elite 7” – Marka Janjuševića Janjuša i Milenu Kačavendu. Ova emisija obećava da će biti posebno uzbudljiva jer će Janjuš i Kačavenda imati priliku da uživo pred kamerama reše sve nesuglasice koje su ih ranije razdvajale.

Naime, kao što je poznato javnosti, odnos između Milene Kačavende i Marka Janjuševića Janjuša bio je izuzetno napet i turbulentan, posebno kada se povela priča o abortusu starlete Aneli Ahmić. Najpoznatija kuma na Balkanu je zauzela Anelinu stranu, što je dodatno zakomplikovalo njihov odnos. Sada će ova dva “elitna” gosta imati priliku da javno rasprave ovo pitanje i pokušaju da pronadju zajednički jezik u emisiji “Narod pita”.

Podsećanja radi, bivši rijaliti par čija je ljubavna priča obeležila “Elitu 7” Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš pristao je da se pojavi i u “osmici”, te da obnovi romansu koja je bila omiljena rijaliti fanovima tokom protekle sezone.

Uprkos tome što je njihova emotivna veza imala ružan kraj, celog leta njihovi obožavaoci su navijali za pomirenje, pa su na kraju pristali da se ponovo zajedno pojave pred kamerama.

– Donekle su pristali na to zbog gledanosti, jer je njihova priča i dalje vrlo živa i aktuelna i mnogi bi voleli da ih ponovo vide zajedno, a jednim delom i zbog emocija koje se između njih dvoje nikada nisu ni ugasile. Janjuš je otvoreno pokazivao da mu je Aneli i dalje tiha patanja, pa čak ni ona, koja je tvrdila da više nikada ne mogu biti par zbog groznih stvari koje su im se izdešavale, nije negirala da i dalje ima emocije prema Janjušu. Ipak, presudili su honorari, a poznato je da Marko unapred uzme pare, pa posle od njega i može da se očekuje dobra priča – priča dobro obavešteni izvor.

republika.rs