DIVNE VESTI STIGLE PRED ELITU 8! Ša puca od sreće, PONOSNO PODELIO NAJVEĆU RADOST – ovo smo svi čekali!

660

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša su imali turbulentan odnos za vreme boravka u rijalitiju “Zadruga 7 Elita”, a mnogi su predviđali da će se njihova veza okončati nakon što napuste imanje u Šimanovcima. I pored svih nagađanja, njih dvoje su ipak dokazali da im je ljubav jaka i da je opstala i pred svih okolnosti.

– Što se toga tiče našeg odnosa svi su nekako i navijali da se razdvojimo i sa osmehom govorili da ćemo se razdvojiti po samom izlasku iz “Elite”, da ću biti ostavljen na toj čuvenoj rampi, ali smo ih demantovali naravno. Trebalo je da im bude jasno još dok smo bili unutra da do raskida neće doći kao što se ni unutra nijednom to nije desilo. Trenutno baš uživamo da budem iskren. Gledamo što više da odmaramo, sređujemo stan, imamo i dosta obaveza, gledamo da sve pozavršavamo, pa krajem meseca na neki pravi odmor da odemo. Funkcionišemo stvarno super, u svemu se slažemo iako će hejteri reći laž, ali je to živa istina – rekao je Ša ranije za medije.

Ša je nakon toga priznao i da će poraditi na Mioninoj karijeri, koju ona toliko želi. Bivša cimerka milica Veličković oštro je komentarisala taj potez repera i prozvala je grobljanskom Teom.

– Nazvala sam je tako (grobljanska Tea Tairović) jer mi je simpatično što hoće takvu karijeru. Prozvala sam je jednom ili dva puta. Uvek mi daje inspiraciju, gledam njene mimove. Jedva čekam pesmu, mada više spot. Mora da đuska kao Tea, mislim da će da izdominira – rekla je Milica ironično, a popularni par je očigledno rešio da i njoj zapuši usta.

Ša se danas oglasio putem društvene mreže Instagram i objavio fotografiju na kojoj se može videti sa partnerkom u studiju. Iako ne znamo još šta se krčka trenutno, svi veruju da će da “gori Balkan” kada pesma i izađe.

republika.rs