Rijaliti transfer godine – ONI danas potpisuju ugovore za ulazak u “Elitu 8”, sa njima nas čeka neverovatna sezona

55

Željko i Milica Mitrović već mesecima najavljuju da će nova programska šema ružičaste televizije doneti osveženje za gledaoce, ali informacije o tome otkrivaju postepeno.

Umesto nastavka prethodnih sezona, Mitrović se odlučio za potpuno rebrendiranje rijalitija. U tu svrhu izgrađen je potpuno novi studio sa ambijentom smeštenim u period srednjeg veka.

Iako svi detalji novog koncepta još nisu otkriveni, pretpostavlja se da će učesnici biti podeljeni u dve grupe: plemstvo i srednjovekovne paore. Ovaj novi pristup obećava zanimljive dinamike, izazove za takmičare i svež sadržaj za gledaoce. Nedavno je produkcija otkrila identitet prve učesnice “Elite 8”, Ivane Keneški, a ubrzo je postalo poznato i ime druge učesnice.

Aleksandra Vučenović, dvadesetpetogodišnja fotomodel iz Zemuna, završila je Grafičku školu i nakon toga se zaposlila u kancelariji za adaptaciju stanova, što joj je bio prvi posao. Sada je spremna za novo iskustvo i avanturu u novoj sezoni “Elite”.

Ana Spasojević, nekadašnja učesnica “Zadruge”, takođe je lično potvrdila putem Instagram storija da će i ona biti stanarka Bele kuće kroz dvadesetak dana.

Uz njih tri, političar i rijaliti učesnik “Parova” i “Elite 7”, Aleksandar Požgaj, obelodanio je putem društvenih mreža da danas u jedan popodne dolazi na “Pink” kako bi potpisao ugovor za “Elitu 8”. Međutim, to nije sve!

Njemu će se pridružiti svima dobro poznat Nenad Marinković Gastoz, kao i Nina Prlja, nekadašnja učesnica gorepomenutog formata – “Parovi”.

– Posle dužeg vremena brale Gastoz i ja zajedno u “Eliti” i koliko sam čuo a dobro sam čuo Nina Prlja. I ubedi me čovek, kao šta da radimo napolju realno. Danas posle 13h idemo da potpišemo Ugovore, nego je povredio nogu i moram da ga vozim ludaka! Sad je definitivno, sinoć je bilo povuci potegni – napisao je Požgaj na svom Instagram nalogu.

srbija danas