Otkriven TAČAN DATUM početka “Farme 8” – Milica Mitrović potvrdila kada počinje: Novi uzbudljivi detalji rijalitija

323

Poznati rijaliti se vraća na velika vrata na male ekrane, ali neće biti emitovan na ružičastoj televiziji. Milica Mitrović potvrdila datum.

Povodom trideset godina postojanja televizije Pink, njen osnivač Željko Mitrović najavio je nekoliko novih projekata, uključujući revitalizaciju programa koji su obeležili istoriju ružičaste televizije.

Među najzvučnijim najavama je povratak popularnog rijalitija “Farma”, koji je tokom svojih sedam sezona iznedrio mnoštvo scena i replika koje su postale sastavni deo pop kulture u regionu. Scene iz ovog rijalitija se i danas rado gledaju i komentarišu na društvenim mrežama.

Mitrović se nije odlučio za puki nastavak starih sezona, već za celokupno rebrendiranje rijalitija. U tu svrhu, izgrađen je potpuno novi studio, a ambijent je premešten u period srednjeg veka. Na osnovu snimaka koje smo imali prilike da vidimo, studio na otvorenom se sastoji od oronulog sela i dvorskog kompleksa, čime se stvara autentična srednjovekovna atmosfera.

Detalji novog koncepta još uvek nisu u potpunosti otkriveni, ali se pretpostavlja da će učesnici biti podeljeni na dve grupe: one koji pripadaju plemstvu i one koji su srednjovekovni paori. Ovaj novi pristup obećava zanimljive dinamike i izazove za takmičare, ali i svež sadržaj za gledaoce.

Interesantno je da će se novi Pinkov rijaliti emitovati na potpuno novom kanalu pod nazivom “Narodna”. Televizija Pink ostaje verna svom glavnom rijalitiju “Elita”, dok će “Farma” obogatiti programsku ponudu novog kanala. Ovaj potez ukazuje na ambiciju Mitrovića da diversifikuje sadržaj i privuče širu publiku.

Milica Mitrović, izvršna direktorka televizije Pink, potvrdila je datum početka emitovanja novog kanala što je, kako se pretpostavlja i početak Farme.

– Narodna TV počinje sa emitovanjem programa 05.septembra. Ostanite uz nas! – Stoji u objavi koju je podeila Milica Mitrović.

Farma i Elita će biti povezane

Kako je mitrović potvrdio na svom Instagramu nešto ranije, ova dva rijalitija će biti povezana. Naime, svi koji se pokažu dobrim u “Farmi” biće prebačeni na luksuzno iamnje u “Eliti”, dok oni koji budu posebno loši biće automatski premešteni u srednjovekovni ambijent Farme.

srbija danas