SKANDALOZNO! Uživo otkrivena istina o OCU Ivana Marinkovića, totalni MUK u emisiji!

236

U sinoćnoj emisije ,,Narod pita” voditeljka Ivana Šopić ugostila je Ivana Marinkovića i ljutog rivala Uroša Rajačića, zbog kog mu se raspao brak sa Jelenom Ilić Marinković. Naime, poznato je da je samo nekoliko dana pred sam kraj rijalitija ,,Elita” isplivala na videlo afera Jelene i Rajačića.

Međutim, prošle noći, tokom uživo emisije, uključio se gledalac sa Zvezdare, koji je progovorio o Ivanovoj prošlosti. Kako je istakao gledalac, Ivanovog oca poznaje izvrsno, te je on legenda Zvezdare.

– Ivana kao Ivana poštujem kao šmekera sa Zvezdara. Ljudi, ne znaju da je Ivanov otac je legenda, koja je za ovu zemlju učinio nešto, mi smo bili mali, legenda je bio, ne znaju šta mu se s majkom dešavalo, šta mu se dešavalo sa životom. Njegov otac je legenda i tu nema priče – ispričao je gledalac.

Podsetimo, Ivana Šopić upitala je Ivana da li je zaista emotivno raskrstio sa Jelenom, nakon javne prevare, on je potvrdio:

– Ivane, da li si raščistio emotivno sa Jelenom? – upitala je voditeljka Marinkovića.

– Pa jesam, jedino me boli izdaja, ali to će jednog dana proći, potrebno je vreme. Da se to negde desilo na lepši način, možda bih lakše podneo – rekao je Ivan.

republika.rs