URGENTNI POZIV PROMENIO JE SVE: Janjuš morao da odjuri po ćerku, nije ni slutio šta će se dogoditi kada je ostavi samu!

86

Marko Janjušević Janjuš napustio je “Elitu”, pa svoje vreme posvetio ćerki Kruni, koja mu je u rijalitiju najviše nedostajala. Najpre je otišao po psa Vesnu, a potom se sa Krunom uselio u novi stan. Sada uživaju na moru, a Janjuš je objavio fotografiju poziva sa ćerkom, koja ga čeka na plaži sa drugaricama:

– Ekipa čeka na plaži – saopštio je Janjuš uz fotografiju.

Inače, Marko Janjušević Janjuš je po izlasku iz rijalitija “Elita” vreme najviše provodio sa ćerkom Krunom i moguće da je rešio da potraži spas za svoju dušu, te se tako juče odlučio za obilazak manastira Mileševa. Janjuš se često oglašava putem Instagrama, gde komunicira sa fanovima, a njegova nedavna objava potresla je brojne pratioce.

Naime, on je objavio snimak porodične kuće, pa napisao “Sve bih dao da si tu”, uz emotikon koji plače, zbog čega su svi zaključili da je rijaliti učesnik zapravo dozivao, odnosno, da se ovo odnosilo na njegovog pokojnog brata Mihaila, koji je izvršio samoubistvo 25. decembra prošle godine, dok je Janjuš boravio u rijalitiju.

Podsećanja radi, tragična vest o smrti Mihaila Janjuševića potresla je javnost 25. decembra prošle godine. Kako je otkriveno kasnije u rijalitiju, Janjušević je izvršio samoubistvo u svom stanu u Beogradu. Ovaj događaj je ostavio dubok trag ne samo u rijaliti svetu, već i među članovima njegove porodice i prijateljima.

republika.rs