ONA ĆE IMATI SPECIJALAN ZADATAK U ELITI 8! U rijaliti ulazi sa specijalnom MISIJOM, evo šta će dešavati u novoj sezoni

322

Doskorašnji učesnici rijaliti šou-programa “Elita 7”, Milena Kačavenda i Uroš Stanić, tokom prethodne večeri bili su gosti voditeljke Ane Radulović u novom izdanju emisije “Narod pita”. Oni su ovom prilikom otkrili svoje planove za buduće učešće u rijalitiju, te otkrili da li će se ponovo naći pred kamerama na imanju u Šimanovcima.

Naime, jedna gledateljka koja se uključila uživo u program putem telefonskog poziva izrazila nteresovanje da li se Kačavenda priprema za ulazak u sledeću sezonu rijalitija, na šta je intrigantna učesnica odgovorila da je već ispunila svoj cilj u “Eliti 7”, te da bi eventualni ulazak u “Elitu 8” nosio drugačiju misiju, i to možda kao komentator.

– Mislim da meni nije mesto tamo. Ispunila sam svoju misiju u “Eliti 7” vezano za svoju bivšu prijateljicu, ne znam šta bih mogla da dam u “Eliti 8”, osim da budem komentator, recimo. Sa Markom Đedovićem sam ostala u dobrim odnosima, on mi je dosta pomogao. Njegovo mišljenje nije uticalo na mene, on je meni drugarski neke smernice davao, sve se kasnije ispostavilo tako… Sa njim jesam ostala u kontaktu – istakla je Kačavenda u emisiji “Narod pita”.

Inače, Milena je takođe prokomentarisala komentare svoje nekadašnje “kume” Ane Ćurčić, iznoseći svoje viđenje situacije.

– Kad je Ana Ćurčić ušla, kad su krenuli da je napadaju, ja sam ušla u te obračune, postala interesantna. Onda mi je ona na kraju rekla da sam ja popularnost preko nje gradila i da bi bila prvo mesto da mene nije bilo. Ona je bila nezahvalna za to drugo mesto, a ja sam planetu prevrnula da bi ona bila u tim prvim mestima. Ali koliko vidim, ni to drugo mesto nije iskoristila – istakla je ona, te nastavila:

– Ima par rečenica zbog kojih se kajem, kad uključim tu vređalicu… Kad kažem Delićki da bih je samlela u mašinici, to sam mislila verbalno. Nisam mislila stvarno da je sameljem u mašinici. Sad bih mnogo više pazila na reči. Ne bih se drapala, čupala urasle dlake, nisam imala svest o televiziji, ono sam baš bila ja.

republika.rs