PRODAJU SE MAJICE SA LIKOM MAJE MARINKOVIĆ PRE SVIH OPERACIJA! Učesnica “Elite” mora ovo hitno da zaustavi!

391

Starleta i proslavljena rijaliti-zvezda Maja Marinković izazvala je veliku pažnju javnosti još prošle godine, nakon što je donela odluku da da časti sebe novim silikonima i ugradi implantate u zadnjicu pred ulazak u “Elitu 7”. Njena odluka je izazvala brojne komentare na društvenim mrežama, a mnogi joj i dan-danas skreću pažnju na korekcije, koje su je, po mišljenju određenih, totalno uništile.

Marinkovićeva je po izlasku iz “Elite” veoma aktivna na Instagramu, gde se svakodnevno oglašava i deli snimke, a jedan komentar ispod najnovije objave izazvalo je burne reakcije. Naime, neko je odlučio da prodaje majice sa likom Maje Marinković pre svih operacija:

– 25 kilograma plastike i hvališ se kako si najlepša….sad bilduj mozak, devojko, jer si neobrazovana….a ja štampam majice sa tvojim likom pre svih operacija…prodavaće se divno – glasio je jedan od komentara na Instagramu.

Nakon operacije, Maja Marinković je javno progovorila o svom novom zahvatu i otkrila detalje ugradnje silikona u svoju već impozantnu zadnjicu.

– Osećam se zaista dobro s obzirom da je to tek sveže. Konačno se završilo sve što je trebalo da se završi, sad sam još pod otokom, ležala sam 48 sati na stomaku. Sve će malo da splasne, sve je to super. Pridržavam se saveta lekara, nije bilo komplikacija. Moraću da mirujem dve nedelje, za mesec dana će biti sve kako treba, imam male bolove. Stavila sam 420 kubika u zadnjicu, po jednoj – rekla je tada aktuelna učesnica rijalitija “Elita”.

Maja je korigovala i bradu i jagodice po izlasku iz rijalitija, a po svemu sudeći, tu se neće zaustaviti.

republika.rs