“PROTIV LEZBIJKI SI JER TI JE ĆERKA LEZBIJKA”: Asmin Durdžić javno ZAPRETIO Lepom Mići, evo sa kojom devojkom je Mićina ćerka u vezi!

837

Asmin Durdžić nastavlja svoj javni okršaj sa Lepim Mićom, kome je zapretio da će doći u Beograd, nakon čega ga je pevač prijavio policiji i tražio zaštitu. Asmin je objavio novu prepisku sa pevačem, kog je žestoko izvređao, što možete videti u nastavku ovog teksta.

Nakon toga, Asmin je zapretio da će javno objaviti Mićin broj, te pozvao svoje pratioce da ga urnišu.

– Da li želite broj od Slepog Miće da mu postavljate pitanja, pošto ne možete u “Narod pita”, kad pas laje po osam sati? I da ga vređate onako kako želite – napisao je Asmin.

Ali, to nije sve. Asmin je udario na Miću i na njegovu porodicu, te naveo da je pevačeva ćerka Sara u vezi sa devojkom.

– Mićo, konju, da li narod zna zašto si ti bio protiv braka Matore i Anite? Ne zna? Evo, sad će da sazna! – započeo je Asmin, pa nastavio:

– Zašto ne kažeš javno da ti nisu u dobrim odnosima sa svojom ćerkom, zato što ti je ćerka u vezi sa devojkom turskog porekla i zove se Nuraj!!! – nastavio je Durdžić.

– Zato si, lopove, ružan i tužan, zato pljuješ sve i zato si bio protiv Matorinog braka! Lečiš svoje probleme tako kako ih drugima praviš! – završio je Durdžić.

.

.

Podsećanja radi, Asmin je prethodno otkrio da ga je Mića prijavio policiji.

– Sinoć sam se uključio u “Narod pita” da demantujem neku Danicu. Imao sam mali sukob sa Lepim Mićom, ali nisam hteo da se natežem preko telefona. Krenuo sam za Beograd da ga uživo vidim i da vidim koliki je muškarac. Vidite u nastavku vašeg Lepog Miće koji je slagao da je otišao na more – napisao je Asmin, a onda otkrio da je prijavljen policiji:

– Lepi Mića se u*akio i naravno da više ne diže telefon. Eno ga sedi u policiji i prijavljuje me. To je vaš smrdljivi Lepi Mića koji ima mu*a kao ptica, a uši kao slon. Ali ovo se neće završiti na ovome – poručio je Durdžić.

republika.rs