Više nema lažnih svatova i prijatelja: Mića ponosan što je Anitu izveo na pravi put, ove reči će zaboleti Matoru!

847

Voditelj Darko Tanasijević najavio je novo uključenje u emisiji “Narod pita”, u kojoj večeras gostuju Lepi Mića i Milica Veličković. Uključila se gledateljka Azra iz Sarajeva koja je Miću pružila podršku.

– Mića je zlato, volim što je ono dete izveo na pravo put. Mića je čovek koji se jednom rađa. Aneli je toliko haljina promenila, šta će njoj 50.000 evra? Glupo je ja da određujem. Ne mogu da kažem da poznajem lično porodicu Ahmić, ali nikad nisam čula nešto dobro za njih. Znam da joj se brat oženio za pevačicu. Anita ima samo 20 godina, šta ona zna? Treba joj kontrola, ostala je bez oca dok joj je majka bila mlada. Anita je ostala željna ljubavi. Anita je mlada, nije svesna da je dobila tolike pare. Lepo je da je Anđelo uzeo stan, ali ona je dete – govorila je gledateljka.

– Ja sam joj rekao da uzme stan za sebe, svoje dete i majku i da skine teret sa leđa. Meni je drago ako sam joj pomogao u životu. Bolje da gledamo Aniti u ovom izdanju, nego kao prošle godine da radi stvari koje ne želi. Svima je bolje, Matora smršala, Anita je srećna. Više nema lažnih svatova, nema lažnih prijatelja i lažnih svadbi – dodao je Mića.

Darko je pročitao nekoliko pitanja sa društvene mreže Tviter.

– Da li bi ušla u novu sezonu ako dobiješ apartman? – glasilo je pitanje.

– Zavisi od cifre, nisu meni smetali ljudi – odgovorila je Milica.

– Kako za Anđela odgovara Anita, a razapinjao si ga za Radanku i Dalilu i Sanju – glasilo je sledeće pitanje.

– Dalili je bio savetnik, priča sa Sanjom nije obećavala. Ja sam rekao samo da je ne koristi za s*ks i da je ne muva sa Majom, ako je u vezi. Svi su mislili da folira i glumi, a ispostavilo se da mu je lepo – rekao je Mića.

pink.rs