NOVI DETALJI O AFERI “BAJADERA” ISPLIVALI NA VIDELO: Anita Stanojlović totalno RASKRINKANA, evo sa koliko MUŠKARACA je zaista bila!

3447

Jedna od glavnih tema u domaćoj javnosti poslednjih nedelja je afera “Bajadera”, u koju je upletena pobednica “Elite 7″ Anita Stanojlović. Dosta se spekulisalo šta se zapravo krije po pozadini, a sada je otkriveno i da naša poznata starleta Maja Marinković poseduje dokaze i informacije o čitavoj aferi, ali da nije želela da iznosi u ,,Eliti 7” detalje.

Naime, Taki Marinković, Manij otac je čest gost lokala u kom je Anita usnimljena, a sinoć nam je priznao da zna mnogo više o njoj.

– Video sam snimak, ja sam to znao unapred, Maja je znala neke stvari unapred, ali nikad nije htela da ocinkari. Ne bih želeo mnogo da pričam o tome. Ima tu svačega. Šta ste videli vi, to sam video i ja, znam, ali ne bih da otkrivam više o tome. Te devojke su ušle u “Elitu” da se peru – rekao je Taki za Republiku, a potom otkrio i da njegova ćerka Maja zna detalje:

– Zna i Maja, ali neće da priča o tome, mi se ne bavimo prljavim stvarima. Da je Maja bila tamo, unakazili bi je – poručio je Taki.

Podsetimo, tokom žurke povodom kraja ,,Elite”, Jovana Tomić Matora raskrinkala je bivšu suprugu Anitu:

– Malo su se zeznuli ako su mislili da neće da izađe drugi deo istine, sve ono što sam ja pričala. Drago mi je što su se neki ljudi, koji su shvatili da pričam istinu, pozabavili celom situacijom. Znam da ljudi koji mene podržavaju i ostali zadrugari, znaju da ne bih lagala za takve stvari. Meni je pre našeg venčanja sve to rečeno i ja sam verovala svojoj ženi koja je govorila da ništa od toga nije tačno. Ona mi je govorila da to ništa nije istina i da je taj čovek nju smarao, da je ona poslala poruku njegovoj ženi. Kada se sve izdešavalo sa nama u rijalitiju, Žana mi je došla i potvrdila celu priču i rekla da se malo strpim i da je peckam i da će u “Narod pita” sve izaći na videlo – rekla je Jovana, pa nastavila:

– Trojica, četvorica momaka je tu bilo. Baš onako lepo, jedna mlada dama se snašla u Beogradu, kada je došla da potpiše ugovor za rijaliti. Živ je čovek, nije sapun da se istroši. Nikada je nisam pitala o njenom životu, ona mi je sama pričala o bivšim momcima. Slepo sam joj verovala, ali nije svakako prva kojoj sam verovala. Verujem da ću još svašta videti i naći o Aniti – rekla je ona.

republika.rs