DRAMA NA FINALU ELITE! Anđeli Šparavalo POZLILO, jedva je vratili u život!

29

U toku je superfinale rijalitija ,,Elita”, a portal Republika se našao na licu mesta u Šimanovicma. Ono što smo uspeli da zabeležimo jeste da je bivšoj takmičarki Anđeli Šparavalo naglo pozlilo, te je Stefani Grujić uskočila da joj pomogne.

Naime, Anđelu je u stopu pratio misteriozni momak koji je brinuo o njoj, dok je Stefani dežurala ispred toaleta.

Nakon nekog vremena, Anđela je izašla vidno bleda iz toaleta, ali nije bila raspoložena, već je samo uzela svoje stvari i otišla u studio.

Tokom sinoćnje emisije “Finalna izbacivanja”, Anđela Šparavalo je šokirala javnost otkrivajući detalje susreta sa svojom porodicom, posebno majkom Aleksandrom i ocem Aleksandrom, nakon napuštanja rijaliti programa “Elita”. Anđela je istakla da su je roditelji ucenili da govori loše o svojoj bivšoj cimerki Bojani Pavlović, što je izazvalo brojne reakcije.

Ona se večeras ponovo pojavila na imanju u Šimanovicma, te istakla da se sada oseća veoma teško, posebno jer se nije čula sa majkom od sinoćnjeg haosa, kada se onesvestila iza kamera.

– U teškoj sam situaciji, ali pored svega, došla sam da sačekam Bojanu… Nismo se čule majka i ja, ona je mene ostavila ovde, otišla je za Aranđelovac. Ja sam prespavala kod Stefani Grujić, njena majka je predivna majka, zahvalna sam i njoj i Stefani. Dala mi je njene stvari i šminkala sam se kod nje, dok se ne snađem – rekla je Anđela za Pink, te nastavila:

– Nisam se čula ni sa jednim članom porodice. Ja ne želim da mene neko deli na pola. Htela sam da popričam i da budem kod njih, oni su mene ucenjivali. Kada su bili reklame, ne znam da li ste videli kako je otac nasrnuo, povukao me je za ruku, oteo telefon i rekao mi je: “Kreni kući, ubiću te”, ja sam otrčala kod Stefani i to je to. Naravno da se osećam teško, mnogo mi je teško.

republika.rs