MIONA OSTALA BEZ HALJINE ZA SUPERFINALE “ELITE!” Moli ukućanke za pomoć, najbliži je ostavili na CEDILU!

30

Nakon deset uzbudljivih meseci u Beloj kući večeras u 21 sat počinje superfinale “Elite”.

Tokom vanrednih izbacivanja koja su se u proteklih nedelju dana odigrala na imanju u Šimanovcima od 30 finalista u rijalitiju je ostalo 20 superfinalista koji će se “do poslednjeg glasa” boriti za prvo mesto.

Anita Stanojlović, Anđelo Ranković, Aneli Ahmić, Marko Janjušević Janjuš, Marko Đedović, Lepi Mića, Jovana Tomić Matora, Miona Jovanović, Nenad Aleksić Ša, Maja Marinković, Stanislav Krofak, Bojana Pavlović, Milena Kačavenda, Jelena Marinković, Ivan Marinković, Uroš Stanić, Milica Veličković, Borislav Terzić Terza, Slađana Lazić Poršelina i Nenad Macanović Bebica.

Ukućani se uveliko pripremaju za večerašanje superfinale, a Miona je doživela debakl, kada je shvatila da njoj nije stigla haljina za finalnu noć.

– Idi kod mene, pa vidi da li imam nešto što ti se sviđa. Ja sam Slađi dala onu haljinu, mislila sam da je tebi stiglo – rekla joj je Anita.

– Ma, nemaš ništa za tu priliku. Sve si iznosala, nema veze – bila je očajna Miona Jovanović.

– Pa, da, ona jedna haljina je i meni velika, a imam veće grudi… – nastavljala je Anita.

Miona je bila vidno izrevoltirana činjenicom da joj najbliži nisu obezbedili toaletu za finalnu noć, s obzirom da su ostale ukućanke dobile i po nekoliko haljina, od kojih su izabrali onu po ukusu.