Unosi mu se u facu: Miona urla na Ša iz petnih žila, naziva ga ološem i bolesnikom! Ti si moj dečko, ako hoću mogu i mamu da ti j*bem!

190

U toku je emisija ‘Pitanja gledalaca’. Večerašnji voditelj je Milan Milošević. Nenadu Aleksiću Ša popustile kočnice, pa je konačno zamerio Mioni sve što je čuvao u sebi a tiče se njenog boravka u hotelu sa Stanislavom.

Sad sam kriva i što nisam htela da se pomerimo sa mesta a prva sam te pitala -rekla je Miona.

Ti ćeš njemu da pređeš preko svake uvrede, u hotelu je bio moleban, da li je on molio tebe nešto -rekao je Ša.

Brate jel si ti retardiran, videćeš sve napolju kad izađeš. Ti meni opet jedeš go*na da sam se pomirila sa njim ološu jedan., Sad ću ja tebi da govorim da si se zagrlio sa bivšom, što si je branio -rekla je Miona.

Ti bi sve da prebaciš na moju bivšu ženu a 9 sati u hotelu i Selce to nema veze. Da se javljaš porodici bivšeg dečka jel si ti normalna? -pitao je Ša.

Šta hoćeš još, što si sa mnom ako veruješ sve to, mene ti treba da braniš a nećeš, to je evidentno. Ja tebi mogu da je*em mater jer si sa mnom -rekla je Miona.

Evo pitam te da ti daju da se poljubiš sa njim ti bi to uradila, sve bi radila zbog rijaltija a meni se smeje ceo sto -rekao je Ša.

Evo sad si mi nakačio i Tomovića na vrat, sad Miljana i spominje mi njega -rekla je Miona.

Ti sve radiš sa namerom, ko ti je rekao da sediš sa njim i večeraš, jela si za istim stolom sa bivšim dečkom -rekao je Ša.

pink.rs