Meni je njega žao: Ivan posavetovao Ša da se pomiri sa istinom i prihvati da se Miona igra njegovim emocijama, on pobesneo, pa briznuo u plač!

4452

U emisiji ”Pitanja gledalaca” povela se tema o tome da li je Miona Jovanović slagala da je raskrstila emocijama prema Stanislavu Krofaku, kao i da li je njihov boravak u hotelu dokazao da među njima sevaju ljubavne varnice.

Ivan Marinković naredni je skazao stav o ovoj situaciji.

– Nadam se da je Ša shvatio da je ispao smešan. Verujem da do sad nije kapirao koliko je smešan. Pre dva, tri meseca bilo je pitanje je bilo od strane gledalaca upućeno Mioni zbog čega ne dopušta da je Ša, njen momak češka. Meni je jako žao Ša, iskreno. Onda je ukapirala da je ludo to što mu ne došušta da je češka, pa je promenila ploču i sada traži samo da je češka, kako se ne bi videlo koliko joj se gadi. Miona, ti si neverovatno pokvarena. Radiš neke stvari sad samo kako bi dokazala da si fina i normalna. Meni je žao što se Ša dešava sve ovo. Ja samje prvi štedeo, ali sada polako se vidi ko je kakav i ko je šta, da se ne lažemo. Ako je Miona mogla da se ljubi s tri muškarca u jednoj sezoni, onda nemam šta da kažem, najiskrenije. Fina, fina, pa Miona – kazao je Ivan.

– Umesto sada da Miona ustane i da odbrani Ša, ona ćuti. Ne voli ga, na silu je sa njim, to se vidi iz aviona. Ona je prodavačica ljubavi. Pravi od Ša majmuna svesno – kazala je Miljana.

– Što vi sad degradirate Mionu? Ša je taj koji priča kako tri dana vidi emociju u njoj, a tri ne. Ukoliko je tako, što onda on nju ne ostavi?! – kazala je Žana.

– Što ti onda nisi iskrena? Meni pričaš van stola neku sasvim drugu prižu. Ovo što si sad rekla, nikakva istina nije i toga si i sama svesna – kazao je Ša.

pink.rs