Nakon što ga je život išamarao sa svih strana, samo mu je falila i Tara! Simova odlučna u nameri da raskrinka Ša, objavila dokaze

23447

Nenad Aleksić Ša već neko vreme puca po svim šavovima, a gledaoci rijalitija komentarišu da, iako smo njegove nervne slomove gledali u baš svim sezonama “Zadruge” u kojima je učestvovao, da je njegovo stanje sada alarmantno.

Nekadašnji reper poslednjih dana proživljava agoniju, budući da je Veliki šef u subotu uveče organizovao venčanje njegove devojke Mione Jovanović i njenog bivšeg dečka iz spoljašnjeg sveta Stanislava Krofaka.

Mladenci su proveli čak dve noći u hotelu van imanja u Šimanovcima, a Aleksić je željno iščekivao momenat kada će se Miona pojaviti na vratima Bele kuće. Nenada je ljubomora i misli o Mioninom neverstvu potpuno izjedala, o čemu je mnogo puta razgovarao sa cimerima.

Miona je tokom jučerašnjeg popodneva vraćena u rijaliti, zajedno sa Stanislavom, a nakon emisije je legla u krevet zajedno sa svojim dečkom i prepustila se strastima.

O celoj situaciji oglasila se i bivša devojka Nenada Aleksića, Tara Simov. Svi koji su pratili rijaliti zapazili su koliko je njihova veza bila turbulentna i puna sukoba i svađa, a neretko je dolazilo i do fizičkih okršaja.

Tara je sada na svom Instagramu objavila niz storija posvećenih Nenadu, tvrdeći da je sve vreme bila u pravu i da je problem u njemu.

-Ajmo sad po jedno izvinjence u DM. Fina sam pa neću ostaviti račun da ne bude da vas klepam kao Ša – poručila je ona na kraju.

srbija danas