Matora nije zaslužila pobedu: Puklo joj još jedno prijateljstvo?! Zvezdan birao pobednika Elite, pa priznao istinu o njihovom odnosu! Maja će izgoreti, a evo šta kaže za Aneli

409

Bivši učesnik “Zadruge” Zvezdan Slavnić bio je gost naše redakcije, te smo s njim odigrali “Ili – ili” igricu, kako bismo saznali koga vidi kao pobednika ove sezone “Elite”, a pojedini odgovori su nas iznenadili.

Naime, upitali smo ga da li bi pre voleo da pobedi Maja Marinković, njegova nekadašnja intimna partnerka iz rijalitija, ili Aneli Ahmić, a prednost je dao Ahmićevoj. Svoju odluku nam je i obrazložio:

– Maja i ja smo se samo družili. Čuo sam da me je Aneli pohvalila par puta, pa moram sada ja nju. Lepo izgleda, ne znam kako uživo izgleda, ali džentlmenski je da uzvratim – rekao je on, a kada smo ga pitali da bira između Aneli i Matore, koja mu je bila najbolja prijateljica, prednost je dao Matoroj, međutim nije krio koliko je u nju razočaran.

– Matoru ću, iako nije zaslužila! To bih mogao da vam kažem posle dugog razgovora sa njom… Nisu mi se svidele mnoge stvari što je uradila – iskren je bio Zvezdan.

pink.rs