Kakva mlada, takva i svadba: Bojana opet udarila kontru, Mionu isprozivala jer je po kesama skrivala hranu i goste ostavila gladne!

2049

Takmičari “Elite” dobili su zadatak da glasaju ko se najviše, a ko najmanje potrudio oko svadbe Mione Jovanović i Stanislava Krofaka.

– To je performans. Ja ću na prvo mesto da stavim Matoru, ona je dala sve od sebe i bila je jako vesela. Mića isto jako veseo, ispoštovao običaje i tradiciju. Najmanje Zola koji nije ni bio – rekla je Maja.

– Što de tiče svadbe jako puno kompleksaša, ne znam da li da pirčam o ovima koji su utripovali zlatnu ložu ida imaju zlatne karte. Ja ne znam da li ne znaju da igraju ili nikad nisu bili na svadbi. Ja ću da navedem Ša koji se kontrolisao, iako su svi čekali da napravi scenu. Moje mišljenje je da je Mića trebao da jj bude roditelj, Ša je birao i Boru. Kakva mlada, takva i svadba. Sve smo videli i sve je jasno. Devojačko je blam nad blamovima, njene drugarice i ona su krile hranu, nisu ništa dale. Dva dana ste se tresli šta je bilo sa poklonila i vi pokazujete ko ste i šta ste. Navela sam sve ljude, a Miću moram da pohvalim. On je trebao da bude izabran kao roditelj – govorila je Bojana.

pink.rs