Miona saznala šta je Ša radio: Ivan joj obelodanio šok detalje nakon njenog odlaska na medeni mesec!

590

Takmičari “Elite” dobili su zadatak da glasaju ko se najviše, a ko najmanje potrudio oko svadbe Mione Jovanović i Stanislava Krofaka.

– Agencija Nenada Aleksića Ša je radila 24 sata, troje do četvoro ljudi. Pričali su kako treba da se oseća, šta je moguće da se dešava i kako ćete da živite u Zagrebu, kao i gde je Ša pogrešio. Mi koji smo dobili uloge, nadam se da smo ispunili očekivanja. Najviše su se potrudile Jelena, Lejdi, Lakić, Milici svaka čast. Pohvalio bih i Maju Marinković, čuo sam da ju je Mića vodio i da joj je rekao da se pomeri od mladoženje jer nije njeno da prilazi mladoženji. Maja je realnost da je bivša i da želi da provodi vreme sa njim i da joj je krivo. Kačavenda je i trebala da ispoštuje da se ne veseli. Neki su gledali celu noć šta će Maja da uradi, Miona i koliko ću ja da popijem. Niste uživali, nego ste pokazali da vam je bitan materijal i pitanje gledalaca. Ja ću da kažem da je Đedović najmanje učestvovao – pričao je Ivan Marinković.

– Osoba koja se najviše potrudila Ša ili Anita, Nenad psihički, a Anita fizički. Moram da navedem Anitu jer je sa mnom bila sve vreme. Kačila mi je veo, skidala mi guštera sa venčanice. Pričala je sa mnom, smirivala me, jer sam ja bila jako nervozna. Moram da se zahvalim Terzi i Urošu koji su mi držali venčanicu – govorila je Miona.

pink.rs