Zar ne treba da bude smorena jer se udaje za bivšeg: Đedović sasekao Ša, saznao bolnu istinu o Mioni sa devojačke večeri! (VIDEO)

13233

Tokom emisije “Pitanja gledalaca” voditeljka Ivana Šopić pročitala je pitanje za Stanislava Krofaka.

– Na Milenino pitanje da li ti je žao što se desilo ovako sa Mionom, rekao da si se pomirio sa tim. Sve si rekao tim odgovorom – glasilo je pitanje.

– Ja sam rekao da ne bih imao takve odnose da sam znao ozbiljnost i da ne bih imao neke stvari. Ja da sam znao neke stvari, ne bih učinio, kajem se samo zbog odnosa i samo bih to promenio. Imao bih umerene odnose – govorio je Stanislav.

– Jeste to bilo pitanje, a on je iskusno skrenuo na projekat. Ne verujem da je to mislio – rekla je Milena.

– Kad je došao posle radija, Miona je bila u radiju i rekao je: “Šta ona priča?”, on je tad reagovao, kao kad je i ona rekla da se čudno osećala sa njim kad su bili sami u Rajskom vrtu. Verovatno gledaoci tako vide, pa i ćerka i brat komentarišu tako. Stanislav je nasmejan i lepo je prihvatio, a ona je to ozbiljno prihvatila – pričao je Bebica.

– Sinoć kad su se vraćali sa Rajskom ne postoji devojka koja je u vezi i da je rekla da se nikad bolje nije provela, to znači da im je pun k*rac svih onih sa kojima provode vreme. Biće verovatno klipova kad uporedite ponašanje na žurkama sa izabranicimna njihovim i sa drugaricama… Vidite tad da ljudi nisu srećni – komentarisao je Marko Đedović.

– Ja sam smoren zbog svega – rekao je Ša.

– Valjda ona treba da bude smorena jer se udaje za bivšeg dečka – dodao je Marko.

– Miona nikad srećnija nije bila, a ona njena ukočenost na žurkama nije je bilo, bila je vesela i raspoložena i ponašala se kao da je prava svadba u pitanju – govorila je Bojana Pavlović.

– Da li kapirate da nikad nećemo da raskinemo? – govorio je reper.

pink.rs