STANISLAV I MIONA OBMANULI JAVNOST: Isplivala istina o njihovom odnosu, KONAČNO SU PROVALJENI!

56

Dok se uveliko polemiše oko toga da li je Nenad Aleksić Ša s pravom ljubomoran na Stanislava Krofaka, bivši učesnik “Elite” Boža Džons otkriva šta se zapravo unutra dešavalo između reperove devojke Mione Jovanović i njenog bivšeg dečka.

On je iz svoje perspektive izneo detalje o ovom ljubavnom trouglu koje kamera nije uvek mogla da uhvati, te priznao da su u vazduhu mogle da se osete varnice između Mione i Stanislava.

– Varnice između Stanislava i Mione su se spontano dešavale, ono, pogleda ona, pa on, ali Stanislav je neko ko ima baš stav i karakter za to, ne za odnose sa Majom, prvo što me pitao kada je ušao u kuću je: “Šta misliš ti imam li ja prolaz kod Maje”, a nebo-zemlja ona i Miona, kao da je to namerno radio da bude u krevetu pored sa Majom i da ne može da se suzdrži i kada mu stigne pismo od ćerke. On je Mionu hteo da ženi, dete da joj pravi… – prokomentarisao je u emisiji Republike TV “Minsko polje sa Sanjom Arsić”, Boža Džons, koji je nedavno napustio Belu kuću.

On je takođe istakao da je Krofak neko ko ima ozbiljne pare, te da svakoj devojci imponuje da bude sa njim.

– Kad se Stanislav smuvao sa Majom, počela je i da psuje. Sve fina, fina… – primetio je Boža, te priznao da je pomislio da Miona i Stanislav neke stvari rade iz inata jedno drugom.

Bivši učesnik “Elite” se zatim osvrnuo na svog prijatelja Nenada Aleksića.

– Ša u vezama nije normalan, u vezama je bolestan, ali ga razumem. Miona je težak folirant. Mislim da ga ona koristi. I dok Stanislav nije još bio ušao, ona je videla da Ša i ona nisu jedno za drugo, ohladila se i pre toga bila, njihova veza je toliko toksična, ali neće da ga ostavi zbog rijalitija i ta veza neće opstati. Meni je tu samo žao Ša. Njemu ovo ne treba, on je napolju ozbiljna zvezda – zaključio je Boža Džons.

republika.rs