ŠTA LI BI JANJUŠ REKAO NA OVO? Aneli našla novog dečka, proglasili je najvećim FOLIRANTOM! (VIDEO)

3193

Marko Janjušević Janjuš napustio je “Elitu” zbog smrti brata Mihaila Janjuševića. decembra, a njegova rijaliti devojka Aneli Ahmić ni do danas ne zna zašto je izveden iz Bele kuće i zašto ga još nema da se vrati. Većina ukućana misli da je zaglavio kod lekara, pošto se poslednjih dana žalio na jaku glavobolju i da se ne oseća dobro.

Međutim, Aneli je sinoć žestoko napadnuta u emisji “Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem”, gde ju je Bojana Pavlović nazvala folirantom zbog odnosa sa Danijelom Dujkovićem Munjezom, za koji smatra da je više od prijateljsog i da Ahmićeva po svaku cenu juri rijaliti priču i da uopšte ne brine što Janjuš nije tu.

– Ne pravi se luda, folirantu jedan. Šta li bi ti Janjuš rekao na ovo grljenje i dve to? Misliš da se to ne vidi? Dobićeš novu priču. Folirant – govorile je Bojana.

– Ti si bolesna, ali zaista. Ja od početka pijem kafu sa Munjom, Janjuš me je video milion puta da pijemo kafu – pravdala se Aneli.

Iako se Aneli pravdala da je sa Munjezom u dobrim odnosima od samog početka u to niko nije poverovao, a veliku pažnju privukla je i fanovima rijalitija na društvenim mrežama koji već neko vreme prate njihov odnos, pa je jednom u vešeraju kamera zabeležila čudnu i jako prisnu situaciju između njih dvoje, koja je izgleda kao da se dogodio poljubac, ali se to do sad još nije komentarisalo u “Eliti”.

republika.rs