“Sećaš li se draga ONIH DANA” Matora pretočila sav svoj BOL u stihove, pa ih posvetila Aniti: Ovo je presudilo njihovoj ljubavi

38

Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović obeležile su rijaliti program “Elita” svojim turbulentnim odnosom. Anita stavila tačku na brak sa Jovanom i započela flert sa Anđelom Rankovićem, a Matora to veoma teško podnosi.

Ona je danas u naletu inspiracije, posvetila Aniti stihove koje je sama smislila.

– Sećaš li se draga onih dana, kada te niko nije hteo, a ja sam te voleo. Kad us te razvlačili kao žvaku, a ti si meni zasenila svaku! Svadba je trideset hiljada bila, eh da sam barem du*e osolila. Dok je more šumilo, tvoje srce je glumilo. Dok sam tražila životnu šansu, ti si iz tuš kabine započinjala romansu! Goste nisi zvala jer nisi imala, a Mići si tajnu pozivnicu slala. Ja to sve u Eliti saznala i na tome ti hvala. Možda sam debela, al sam te volela. Kad Apolon dođe, sve počne da se puši, a moj se sneško sruši. Debela je dotle, tebi bila glava, a sad ti ni njena Svetislava ne valja! Da l’ si žedna i gladna, sad te drugi pita, ali šta da se radi, pojavila se ki*a. Srećno tebi bilo, slavlja će da bude, u zaborav na tebe, pozvaću ja ljude! Za kraj da ti kažem, sada smo Elita, a ljubavi je našoj, presudila ki*a – izrecitovala je Jovana.

srbija danas