‘OBER JE KVARNA, SVIĐA JOJ SE SAMIR’ Milena ne zna do kad će Lejdi Di ići sa jednog na drugog, prozvala Delićku SPONZORUŠOM

594

Voditelj Darko Tanasijević ugostio je Milenu Kačavendu u Šiša baru.

Zola mi je baš simpatikust, kul je za sada. Ozbiljan je komentator, svđa mi se skroz. Mislim da Miljana zaista boluje, ona već dugo živi ovde, praktično joj se život svodi na rijaliti i sad su tu dva momka njena. Dozivala je Zolu itekako, rekla je da za odnos nema šanse, ali da bi volela da se druži. Imale smo dva razgovora.

Apsolutno mi j jasno šta znače ti emotivni lomovi. Njoj se sad dešava centrfuga, upala je u frku šta sad – rekla je Milena.

Ti i Lejdi Di nikad u većem ratu, zbog čega je toliki animozitet? – pitao je Darko

Mislim da je itekako kvarna, bila je prvo tiha i povučena. Sama se ona izjasnila da joj se Samir sviđa, ispade da baba metla frajere, a one se nerviraju. Lejdi mi nije klinka da bi išla sa jednog na drugog. Ona je ober kvarna – rekla je Milena.

Kakav ti je Lakić? – pitao je Darko

Nisam ja neko ko mrsi mu*a oko duda. Bojana mi je alka profesionalka, glavna FBI žena. Meni treba određen period da nekoga sažvaćem i ispljunem, Bojana mi je sad komična, Lakića sam isto sažvakala ima neke tikove – rekla je Milena.

Zbog čega ne voliš Danku, čak si i iznela sumnje u njenju vezu sa Viktorom Troickim – rekao je Darko.

Svi bi je prihvatili, ali ima to nešto nametljivo pa se sad i ona ućutala. Lepo je rekla da je ne zanimaju veze, a onda kaže šta da radi što je najlepša u kući. Zašto taj stav, ko ti drma kavez – rekla je Milena.

Zašto ne voliš Teodoru Delić? – pitao je Darko

Ne da je ne volim, zaista mislim da je zamafijala. Rekla je da je klaberka, živi sama i bori se, pa su ona i Helena turbo drugarice sa Takijevog rođendana. U lovu na interes, sponzoruše. Što se Milice tiče sa njom i Janjušem je jedan kroz jedan bilo nešto, sinopć smo čuli da je sa xy rijaliti igrača u kontaktu, možeš misliti. Bojim se da će Terza nadrljati jer se ozbiljno zaljubio – rekla je Milena, pa se osvrnula na Samira:

Bio je malo zbunjen što sam se distancirala, mnogo ga gotivim. Sad je našao žicu da se sam sa sobom zeza.

Detaljnije pogledajte u video-klipu.

pink.rs