‘IZGUBILI SU POVERENJE U MENE!’ Matora zajecala zbog IZDAJE koju je priredila roditeljima, pa priznala kojiko je BOLI Anitin pogan jezik i vređanje njenih najdražih! (VIDEO)

13239

Naredno pitanje voditeljka Ivana Šopić postavila je Aniti Stanojlović, kako bi prokomentarisala sukob sa Jovanom Tomić Matorom.

Zašto ne ustaneš i ne izviniš se Matorinoj mami za sve što si izgovorila? – glasilo je pitanje.

Neka ona ustane da kaže da ništa loše nisam rekla – kazala je Anita.

Anita, reci lepo šta si rekla – dodala je Matora.

Rekla sam:”Je*em ti mater”, a onda mi je na to rekla:”Govoriš to, a moja mama ti sprema rođendan”, što je zvučalo kao prebacivanje. Ona je meni nakon toga skrenula pažnju na dešavanja u porodici, a ja sam samo rekla na to:”Sad si našla da misliš o tome” – istakla je Anita.

Ja sam samo rekla da moji roditelji žele da organizuju njen rođendan, a nisu u nekoj finansiskoj situaciji. Oni nisu bili za naš odnos, ali su odličili da joj daju šansu i moja majka je nju ihvatila za ruku kad smo prelazile ulicu, a ne mene. Boli me jer sam se borila za naš odnos, dala sve od sebe, a dolazim u situaciju da toko svađe trpim uvrede na račun roditelja. Stari su, nisu dobro, nisam uz njih godinama. Boli me sve to, zato mi je teško da ih ona uvredi. Moji roditelji su izgubili poverenje u mene. Ne mogu da veruju šta sam im priredila. Najviše su oni ispaštali tokom mog učešća. Zanemarivala sam neke stvari, a onda su me sačekale neke stvari. Kad smo spremale svadbu, a moji roditelji su mi sve to prebacivali, što je posle probudilo sumnju u meni da sam uticala da se osećaju loše – dodala je Matora.

pink.rs