KULIĆI ”KRALI” STRUJU?! Bebica otkrio zbog čega su držali čačkalicu u brojilu, nacija zanemela posle ove priče!

561

Voditeljka Ana Radulović poželela je dobro veče narednom gledaocu.

Anđelka je ovde. Htela bih da pitam Bebicu, kada je rekao da još uvek voli Miljanu, to mi nije jasno – rekla je gledateljka.

Emocije nisu svetlo, pa ćete da ih na prekidač ugasite ili upalite, proći će i to…Kad sam počeo da slažem sve kockice, nije mi jasno kako ona sve radi za nju i nameće joj svoje mišljenje. Rekao sam joj da dokle god bude slušala Mariju, imaće iste probleme – rekao je Bebica.

Ana je ušla napadno i direktno je udarila na Anđelu. To dete je napala, nije ni Anđela lepo uradila, a ako je imala nešto da raspravi, trebala je to sa svojim suprugom – rekla je gledateljka.

Kakva je to čačkalica i brojilo, možeš da nam objasniš – pitala je voditeljka.

Njima je brojilo za struju, ja ulazim u sobu i vidim da čačkalica stoji u brojilu. Pitao sam Sinišu: “Šta traži čačkalica tu?”, on mi kaže: “Ne znaš ti”. Mene je kopkalo šta traži to tu i onda sam shvatio da ima točak koji kada se vrti broji koliko struje je potrošeno i onda kako stoji čačkalica, ono ne meri. Sada ima digitalno, jer se ovo zapalilo – rekao je Bebica.

Voditeljka je poželela dobro veče narednom gledaocu.

Ja sam Mira iz Beograda. Htela sam Bebici da postavim pitanje. Početak vaše emisije je da je Bebica progovorio, posle nekoliko minuta je prokomentarisao da je Ana manipulator i tako dalje. On je sve vreme u “Zadruzi” ćutao, tj. kako mu je Marija diktirala…Strašno mi smeta da se na jedan vređaju. Sinoć sam slušala Mikicu koji je, po mom mišljenju, bio sto puta gori od Ane u rijalitiju po ponašanju, a jedva je čekao da ispljuje Anu. Meni je Bebica bio drag i simpatičan, ali je prelazio Miljani preko svega – rekla je gledateljka.

Pink.rs