MILAN MILOŠEVIĆ VIĐEN ISPRED PINKA? Voditelj stigao u Beograd na sastanak sa čelnicima? Oglasio se, pa POTVRDIO: “Tačno je, doleteo sam…”

1736

Produkcija rijalitija “Zadruga” uveliko se sprema za novu sedmu sezonu, koja je dobila ime “Elita”.

Kasting je u toku, pa tako svakodnevno možemo videti nova, ali i dobro poznata lica ispred zgrade Pink televizije kako odlaze na razgovor sa čelnicima i potpisuju ugovore za učešće.

Portal Srbija Danas je došao do nezvanične informacije od izvora poznatog redakciji da je u toku protekle noći ispred zgrade Pink televizije viđen popularni voditelj Milan Milošević kako ulazi u zgradu i zadržava se nekih sat vremena.

– Videla sam da je prošao, ja njega pratim, ja sam mislila da je u Crnoj Gori, mada bio je mrak, ali ja njega obožavam i ubeđena sam da je on. Čekala sam ispred da ga vidim kada izađe, ostao je nekih sat vremena, ali je brzo uleteo u auto koji ga je čekao, nisam stigla ništa da ga pitam. Sve mislim da će se vratiti, jer njega narod stvarno voli, a produkcija je najavila mnoga iznenađenja, možda je on jedno od njih, ja bih volela – rekao nam je izvor koji kaže da se našao ispred Pink televizije kada je navodno viđen voditelj.

Mi smo kontaktirali Miloševića kako bi nam otkrio da li je zaista došao na razgovor sa čelnicima Pinka i da li se vraća na ružičastu televiziju, kao i koji je povod njegovog dolaska u Beograd, ukoliko je tačna informacija.

– Tačno je, doleteo sam u Beograd, ali doleteo sam drugim razlogom! Da je sve tako kao što izgleda, more koje zahvatimo u ruci bi bilo plavo! Na odmoru sam, ljudi moji! – rekao nam je Milošević za Srbija Danas, koji nije želeo da otkriva povod dolaska.

srbija danas