PLJUŠTE BRUTALNE PROZIVKE I OPTUŽBE! Maja i Aleks urlaju jedna na drugu iz sveg glasa, totalni HAOS U STUDIJU! (VIDEO)

61

Voditeljka Ivana Šopić u večerašnjem izdanju emisije “Narod pita” ugostila je Aleksandru Nikolić i Maju Marinković. Usledilo je novo uključenje, javila se Goca, bivša kuma Dragojevića, a onda je usledila žestoka svađe Maje i Aleks.

Maju ne bih da pozdravljam, nije moja miljenica. Zna se ko je kraljica, a ko su pijuni – govorila je ona.

Tačno, kraljica ide po svim poljima, a pijuni tamo gde im se kaže – dodala je Maja.

Aleksandra, ti si pobednica i kraljica, stavljena ti je kruna.

Je l’ si pobednica? Treba da se komentarišeš, u očima ti se vidi tuga – pričala je Maja.

Tebi se vidi tuga. Malopre si se svađala sa dečkom i tukla u hodniku. Zašto si trčala od Zole i Filipa u sperfinalnoj noći sa suzama u očima? – dodala je Aleks.

Mene je Kristijan pozvao da mu kažem, ja sam rekla Janjušu i Zoli. Ti si nesrećna jer te narod te ne voli. Folirant si, zato i gaziš komentare – govorila je Maja.

Bila je omražena, dobila lažnu podršku zbog lažne veze, pa kad je videla da ih ljudi vole su ušli u vezu – rekla je Aleksandra.

Kače da su u Italiji, a oni u hotelu u Beogradu. Zato vas i ne vole, a iskrenost se podržava. Je l’ si proglašena za najmoralniu? Je l’ ovo moralno? Gospodin Vita tarot, pozdravila bih ga puno – pričala je Maja.

Pa i ti ga poznaješ, svi ga poznajemo – dodala je Nikolićeva.

Ja ga znam preko oca, to je tvoj prijatelj. Aleksandra je bila devojka pokojnog Žareta – nastavila je Maja.

Ti si se pripremila da o meni pokazuješ klipove? Ja sam pobedila, to je činjenica, a mene možete da osporavate. Dođi te ti Kristijan, Bilal, tvoj tata. Ja sam došla sama. Ti si kopala po mojoj prošlist, pričaj o svojoj sadašnjosti. Ne možeš da me ponižavaš. Ti ćeš ceo život da ulaziš u rijaliti, ja sam ostvarena, verena, uzela novac i narod me je nagradio pobedom – pričlala je Nikolićeva.

pink.rs