“IMALA JE TRANSFERE KAO FUDBALER!” Zadrugar osudio Anitin MORAL: Uralo na nju zbog PONAŠANJA – Provocirala ga

57

Za vreme nominacija u Beloj kući došloje do haosa jer je Miljan Vračević bio ogorčen na Anitu Stanojlović i Marka Milovanovića.

Miljanu je smetalo Anitino ponašanje u “Zadruzi” te ju je zbog toga javno prekoreo, a ona je uporno pokušavala da se odbrani.

– Ja sam svoje već ispričao. Devojke koje su je najviše vređale, sad joj ovde govore hvalospeve. Sutra kad dobijete svoju decu, vaspitajte je da bude kao Anita, ako pohvaljujete ovo što ona radi. Poželeo bih vam da rodite tri Anite – rekao je Miljan.

– Šta god uradila, ja sam svojoj mami najbolja, nikad me neće odbaciti. Uvek ću im biti najbolja – odbrusila je Anita.

– Svi koji ti kažu da radiš dobre stvari, lažu te. Što se još neko ne ponaša tako? Ja sam pokušao da ti skrenem pažnju jer imaš potencijala. Ako nismo osudili druge ljude, ne treba nju ni da hvalimo – rekao je Miljan.

– Drugima si ćutao – dobacio je Neca.

– Ovima što su tu godinama ćutiš. Onima koji imaju gore postupke. Sa tobom neću pričati do kraja rijalitija – dobacila je Anita.

– Kad je došao Bora, Matoru nije primetila. Ona pirueta, uhvatila se oko devetara Cokulića. Legla, uspavala ga. Kad ju je Matora n***šila zbog toga, imala je transfer. Imala je transfere kao fudbaler. Klela se Zoli na večnu ljubav, dobila lisice, otišla s Markom, koji je obrisao k**ac – govorio je Vračević.

srbija danas