‘ZVEZDAN JE SLABA KARIKA, ONE SU JAKE’ Car rasplakao Anu uporedivši je sa Anđelom! BOLI ME KREVET NA KOM JE LEŽAO SA GUTALICOM!

52

U toku je emisija “Gledanje snimaka”. Na narednom klipu prikazan je razgovor Žane i Ane Ćurčić o Anđeli Đuričić i njenom stanju nakon što je Ana ušla u “Zadrugu”.

Mene je šokirala njena patnja gde tri dana leži i loše joj je, a ovo je razgovor nakon nas na Rajskom ostrvu. On ne zna šta sam proživela i pitao me je zašto nisam promenila kanal – rekla je Ana.

Da li Anđela nema pravo da se oseća loše? – pitala je Ivana

Ima pravo naravno. Devojka sebi previše daje za pravo, ali to je odraz njenog kućnog vaspitanja. SVakom je svoja patnja najveća – rekla je Anđela.

Kad sam ja rekla da patim, da mi je teško i da mi je loše. Ležala sam zbog nekih drugih stavri. Bila sam u šoku kad je ušla, nama se prvo i obratila, a mi smo joj to i uradili – rekla je Anđela.

NIšta, eto, šokiralo me je da okrenme kanal, a Zvezdan me poznaje i vrlo dobro zna kako ja funkcionišem. On je skroz pogubljen, zavozao se – rekla je Ana.

Da li u njenim izlaganjima čuješ da ga štedi? – pitala je Ivana

Vrlo proračunato, hoće da pravi sebi put da ostanu zajedno i da jednog dana kaže da ga je zaštitila i preuzela sav teret na svoja leđa – rekla je Ana.

Šta te je posebno zabolelo? – pitala je Ivana

Tek ću doći do neke tačke pucanja, ja ga volim, ali to nema veze jer ne bih bila sa njim. Teško mi je da gledam krevet na kom su bili – rekla je Ana.

Dozvolila si da ti se približi, je l’ to slabost? – pitala je Ivana

Slaba sam na njega, osetila sam ga posle duže vremena, ali sam više bila tu da ne bi sebi nešto uradio i da se ne bi povredio – rekla je Ana.

Nemam adekvatan komentar. Da li sam ja prošle godine ikad rekla Mateji da me je izdao? Bila sam gruba, ali ga nisam uvredila – rekla je Anđela.

pink.rs