Zadrugar zapao u teško psihičko STANJE – Izgubio 25 kilograma! Napušta SVE?!

56

Veliki šef je posalo pismo ukućanima u kojem im je saopšteno da imaju zadatak da sumiraju godinu koja je na izmaku i da bez skrivanja otkriju šta im se sve desilo, kako dobro tako i loše.

Zadrugar koji je dobio reč bio je Branislav Radonić Brendon.

– Na momenat sam se uplašio šta bih danas ispričao. 2022. godina je počela tako što niko nije znao gde sam, pa i moji roditelji. U oktobru sam nestao sa svih platforma, medija i iz svog života. U potpunosti sam slupao svoj život. Posle godinu dana filma sam došao do “Zadruge” i mnogo sam srećan što sam ovde. Sa svojom Mačkom sam krenuo u jedan virtuelni projekat. To je iziskivalo mnogo truda i napora, jako me je iscrpelo to. To nije za mene, bolje da sam trafiku otvorio, nego što sam investirao ogroman novac u nešto za šta nisam predrodređen. Bio sam rob WiFi-ja i IP adrese. Nisam mogao da jedem od količine tenzije, kodova… Smršao sam 25 kila. Dan mi je kretao laptopom i završavao se laptomom. Onda je Mačka bila udaljena od mene, dobila je koronu. To je moja ljubav na koju sam ponosan. U svom tom ludilo su uspeo da izdržim. Imao sam osobu koja me voli i pazi na mene. Laknulo mi je što sam ispričao roditeljima prvi put stvari o ljubavnom životu, bilo mi je neobično, drago i zabavno. Zahvalio bih se i prijateljima kojih je malo – pričao je on.

– Ova godina me je naučila pameti. Bio sam toliko opterećen, da nisam mogao da jedem od količine tenzije, ali hvala univerzumu što se nisam razboleo. Uspeh je što ću nastaviti tamo gde sam stao kad izađem iz “Zadruge”, uspeh mi je što sam izašao iz nekog života koji sam živeo, a koji nije imao smisla. Jednostavno sam se rešio komfora i veće količine novca. Od mog dolaska u “Zadrugu” sve dobija neki smisao. Ova godina je bila jako turbulentna – dodao je Radonić.

– Ja neću da dužim. Ja sam retko gotivan lik. Ova godina, početak je bio užasan, suicidne misli, depresija. Oporavio se. Neplanski sam ušao ovde. Osoba koju volim mi je rekla da budem najbolja verzija sebe. Srećan sam zbog toga. Dokazao sam da sam veliki gospodin. Moja porodica, rođenje deteta. Ovako izgleda jedan gospodin – ispričao je Ša.

srbija danas