Dara puca po šavovima

188

1569254-21

Gdje ima, tu se i preliva, a gdje je usko, tu puca. Ovako bi se najjednostavnije moglo opisati izgled Dare Bubamare. Naime, pevačica se pojavila na snimanju emisije „Grand show“ koji u programu OBN TV možete pratiti svake nedjelje od 22 sata, međutim, iako je želela da svi steknu utisak da je ona vamp dama, postigla je totalno suprotan efekat.

Naravno, slike koje predstavljamo su bez fotošopa, ali i onog programa za koji je Radojka prije izvijesnog vremena rekla da novinari koriste kako bi je unakazili. Dakle, ovo je realna situacija u potpunosti!

A ta ista situacija pokazuje da pjevačica poprilično kuburi sa kilogramima, a neprijatelj joj je bila i njena odjevna kombinacija. Struk, koji je trebalo da sakrije zbog sala koje je kipjelo, ona je istakla, pa se sve prilično prelivalo preko suknje.

Čak i guza, koja joj je jači atribut, nije se snašla u preuskoj suknji, pa je počela da puca po svim šavovima. Prvo se napravila rupa na čarapama, a zatim na zadnjici. Pjevačica to nije primjetila, pa kad je došao njen red za playback, prilično se opustila i dozvolila naslagama sala da cure na sve strane, pogotovo u momentima kada se uvijala pored zgodnih balerina ili valjala po podijumu kako bi vjerovatno dočarala riječi svoje nove pjesme, ili pak možda skrenula pažnju svojim ne toliko atraktivnim izgledom.

Čak je u publici bilo i šuškanja o Darinom nagojenom izgledu, ali ono što nikako nisu mogli da joj zamjere, jeste dobra atmosfera i vrcavost. I da napomenemo, u ovom tekstu nema loših namjera, niti su slike obrađene u fotošopu, mi samo prenosimo realnu sliku naše estradne scene.Daru u ovom „neprevaziđenom“ izdanju možete vidjeti u nedjelju 16.11.2014. u programu nagledanije tv, OBN TV i emisiji „Grand show“ od 22 sata