Glumac iz Odbačene u erotskom filmu

168

mrunal

Glumac iz serije „Odbačena“ koja se već treću sezonu emituje u programu OBN TV Murnal Jain poznatiji kao Akash prema pisanju medija u Indiji snimat će erotski film koji je rađen po romanu Emme Chasej „Zapleteni“.

Bolivudskim se producentima svidjela ideja da sa sexepilnim Murnalom snime film koji će pokoriti osim Bolivuda i Holivud i naravno u njihovu kasu inkasirati poveću svotu novaca.
„Zapleteni“ je priča o momku koji sklapa milijunske poslove i samo osmijehom zavodi najljepše djevojke. Zašto je tada sedam dana zatvoren u svojemu stanu, nesretan i potišten? On će vam reći da boluje od gripe, ali svi znamo da to zapravo nije istina.

Kada kompanija za investicijsko bankarstvo njegovog oca zaposli seksepilnu djevjku za koju se špekuliše da će je glumiti jedna indijska ljepotica, kao novu suradnicu, u životu toga drskog plejboja zavlada kaos. Profesionalno nadmetanje s njom ga uzrujava, privlačnost koju osjeća prema njoj odvraća mu pažnju, a nesposobnost da je namami u krevet čini ga očajnim.

Kako jedna žena može slatkorječivog igrača pretvoriti u slomljenog, očajnog čovjeka? Tako jedino što on nikada u životu nije želio pretvara u nešto bez čega više ne može živjeti.

Kako se serija „Odbačena“ planira snimati još nekoliko mjeseci tako je producentima ostalo manje od dva mjeseca da završe sve prireme.

Na sinoć održanoj dodjeli nagrada u Bolivudu Murnal je svojim stajlinogom oduševio indijke a novinarska pitanja ostala su bez detalja kada je u pitanju novi projekt popularnog glumca.