Bubamara sutra na OBN TV u Fantastic show „bez gaćica“

229

FANTASTIC SHOW 03 .11.2014.Still042

I ovoga utorka 4.11.2014. u programu OBN TV od 21 sat očekuje nas sjajna zabava uz novo izdanje „Fantastic show-a“. Osim sjajnih interpretacija Ane Bekute, Zorice Brunclik, Ivane Jordan, Mirze Selimovića, Ace Lukasa, Ace Pejovića imat ćemo priliku poslušati novu pjesmu Dare Bubamare i vidjeti nastup o kome bruji cijela regija.

Pažnju Dara je privukla kada se na snimanju „Fantastica“ pojavila u kratkoj haljinici ispod koje se vidjelo njeno golo tijelo. Bubamara je svoje intimne dijelove tijela zaštitila najlon čarapama koje su joj međunožje vjerovatno štitile od vjetra.

Svi u studiju su bili zatečeni gledajući prizor na bini do je Dara širila noge i valjala se po sceni. U haljini koja više otkriva nego pokriva, bez donjeg veša, Bubamara se valjala po podijumu dok je izvodila novu pjesmu pa je i publika u studiju imala priliku da vidi Darinu „bubamaru“. Da zlo bude veće nabina na kojoj je nastupala ima pod od ogledala te su i kamermani imali priliku da vide nesvakidašnji prizor. To Daricu nije ni najmanje omelo da vrcka i širi noge kao da je došla u pantolonama. Sve za promociju i slavu….

U prošlost će nas vratiti Leo Martin i Miki Jevremović. Pored dobre pjesme i pjevačkih zvijezda u čijim nastupima ćete uživati, osmijeh će vam izmamiti igrani dijelovi programa sa Nadom Blam i Jelicom Sretenović ali i šarmantnim voditeljima Natašom Pavlović i Sašom Joksimovićem.

Ne propustite, sutra od 21 sat novo izdanje „Fantastic show-a“ samo na OBN TV!