Fantastic show na OBN TV

230

cmsImage

Novi projekat Grand produkcije kreiran po ugledu na slične show programe kakve je pubika oduvijek voljela.

Kroz zabavni program vodiće vas Nataša Pavlović i novajlija u voditeljskim vodama, glumac Saša Joksimović. Njih dvoje će na šarmantan način povezati različite segmente dinamičnog šoua. Pored dobre pjesme i pjevačkih zvijezda u čijim nastupima ćete uživati, osmeh će vam izmamiti igrani dijelovi programa u kojima će velika podrška mladim glumcima biti Nada Blam i Jelica Sretenović.Tokom emisije upoznaćete Nasljednike – mlade pevače koji će pjevati pjesme starijih kolega zajedno sa njima, naizmjenično, i to uživo u studiju. Grand pjevači premijerno će izvoditi svoje nove hitove. U dijelu emisije nazvanom Kabare pjevači će pokazati koliko su talentovani za imitaciju, duhovitim transformisanjem u svoje kolege. Na trenutak ćete uploviti i u vremeplov koji će vas podsetiti na hitove iz nekih prošlih vremena.
Ali to nije sve…

Sjajne balerine, impresivna scena, specijalno osvetljenje, efekti i visokokvalitetna produkcija doprinosiće da „Fantastik show“ uvijek bude samo FANTASTIČAN.

Gosti u prvoj emisiji su pored ostalih: Lepa Brena, Danijel Popović, Seka Aleksić, Zorica Brunclik, Šaban Šaulić, Milica Todorović…
Ne propustite ovaj show pogledati u programu OBN TV sutra od 21 sat