“SAD SI ME TO PITALA I NIKAD VIŠE!” MILICA PAVLOVIĆ ODBRUSILA NOVINARKI ZBOG PITANJA: Tiče se Ane Nikolić!

227

Jedna od najvećih pop zvezdi današnjice svakako jeste pevačica Milica Pavlović, koja je pre samo dva meseca izdala 4. po redu studijski album i zabeležila veliki uspeh ubog istog.

Espreso ekipa juče je došla da isprati njen nastup u prestižnom prestoničkom lokalu gde se tražilo mesto više, s obzirom da je sve bilo popunjeno nedelju dana unazad.

Senjorita se pojavila u crnoj avangardnoj toaleti i zasenila sve oko prisutne:

.Pesma “Provereno” koja se našla na albumu Milice Pavlović u rekordnom roku postala je veliki hit. Nekoliko dana kasnije, pojavio se demo snimak iste pesme koju izvodi Ana Nikolić. Problem i ovaj “estradni r.t” pojavio se kada je Ana na jednom nastupu ovu pesmu predstavila kao svoju, a već nedelja strasti se ne smiriju.

Iako je rekla da želi da stavi tačku na ovu temu, Milici ju jedna novinarka upitala vrlo neprofesionalno ‘rekla-kazala’ pitanje:

– Da li si preko Mirse Švajcarca uzela pesmu od Ane Nikolić? – pitala je MIlicu.

– Sada si mi postavila to pitanje i nikada više! – drsko je odgovorila Milica, i vrlo jasno stavila do znanja da pitanja bez ikakve osnove niko ne može da je pita nešto svakakve gluposti jer je pevačica poznata kao neko ko u svakom smislu opravdava svoju profesiju svojim radom i poštenjem.

espreso.rs