Intimne ispovjesti popularne glumice

256

Dila-3

Zvijezdu serije Dila koja se emituje na OBN TV napali su na Instagramu zato što voli – pse. Hatice Şendil, glumica koju gledamo u seriji “Dila” koju imamo prilike svaki dan u programu OBN TV pratiti od 20 sati, na svom Instagram profilu objavila je fotografiju na kojoj pozira s dečkom Burakom Sağyaşarom i njihovim psom Buddyje.

Jedna osoba koja prati njezinu stranicu ispod fotografije napisala je: „Nevjerojatni su mi ljudi koji žive sa psima, odvratno!“, što je poznatu glumicu prilično iznerviralo.

– S kojim pravom koristiš ovako prikriveno zlonamjeran izraz da izjaviš nešto vezano za moju sreću, zadovoljstvo, trenutak i život? Brini se za sreću u svom životu prije negoli kreneš kritizirati tuđe živote i širiti svoju zlobu prema nevinim bićima koja nas trebaju… Čistoća se nalazi u ljudskoj savjesti i srcu, a ne na naslonjaču ili tepihu u kući. Kao i u stupovima vjere, ali ti to očito još nisi naučio – komentirala je razljućena Hatice.

Nakon što je ova njezina izjava rasplamsala podijeljena mišljena u Turskoj, mlada glumica se pokušala opravdati: “Tko može reći takvo što, ne vjerujem! Znam da se ne bih smjela živcirati, ali moram uzvratiti. Ne mogu to samo pustiti.”

Podsjećanja radi seksepilna glumica je postala vezana za konje s kojim se vezala tokom snimanja poplarne serije.

‘Za vrijeme snimanja serije ‘Dila’ puno sam jahala i tako se naviknula na konje. Sad više ne mogu bez njih, tako da često jašem. Konji su mi postali najbolji prijatelji. Svjesna sam da mi tako snažna životinja može nauditi ako se naljuti, ali ako je poštujete, nema razloga za paniku..’

Atraktivna Hatice je viša miss turske ali više ne nosi revije jer, kaže, svijet mode doživljava isključivo kao hobi. Iako su je gledatelji proglasili jednim od najljepših lica s malih ekrana, glumica ne voli kad je zovu seks-simbolom.

– Ne želim biti rob ljepote. Nikad se nisam opterećivala kilogramima, dizajnerskom odjećom i nevažnim stvarima kojima nas bombardiraju modni časopisi. Rastužim se kad vidim djevojčice koje već u vrtiću i osnovnoj školi oponašaju starlete koje se mogu pohvaliti samo umjetnim izgledom – rekla je glumica. Dodaje da nikad nije bila na dijeti jer je prirodno vitka, a na sebi ne bi mijenjala ništa jer voli biti prirodna.
– Sebi sam najljepša bez imalo šminke, u staroj trenirci i tenisicama – kaže Hatice. Zbog uloge u seriji “Dila” ipak je izgubila nekoliko kilograma, ali ne svojom voljom.