Ljubavna sapunica i u privatnom životu

184

e7wvx6zzl9jdmgy5.D.0.Rashmi-Desai-with-husband-Nandish-Sandhu-at-the-19th-LIONS-GOLD-AWARDS-at-Bhaidas-Hall-in-MumbaiZvijezde serije „Odbačena“ koja se emituje na OBN TV prema pisanju indijske štampe i u pravatnom životu proživljavaju sapunicu. Popularni indijski glumački par Rashmi Deasai i Nandish Sandhu zbog ljubavnih problema ne prestaju da pune tabloidne stupce. Cijelu kampanju je pokrenio sam Nandish koji proteklih par mjeseci pokušava na sve načine da se pomiri sa bivšom dragom ali mu to ne polazi za rukom. Kako pišu indijski mediji prije par dana odlučio se na radikalne poteze kako bi umolio Rashmi da popusti i da mu se vrati. Osim velikog broja naručenih intervjua u indijskoj štampi proteklih mjeseci sa zvučnim i srceparajućim naslovima „Rashmi uvijek ću te voljeti, To je žena sa kojom želim da ostarim, Rashmi molim te vrati mi se, Ti si jedna i jedina….“ popularni glumac iznajmio je i nekoliko bilborda te video zidova u Mumbaju na kojima se pojavljuje on sa porukom „Molim te vrati mi se“.

Mnogi su mislili da se radi o novoj reklamnoj kampanji za neki novi projekt, međutim Sanduov menadžer je to demantovao i za javnost objasnio o čemu se radi:
„Nije u pitanju kampanja za neki novi Nandishov projekt već je riječ o poruci koju je on uputio Rashmi. Na ovaj način Sandhu gospođici Desai pokušava da pokaže koliko je voli i koliko mu ona znači u životu. Nadam se da će ona shvatiti da se Nandish promijenio i da je spreman da ponovo započne život sa Desai na novim temeljima“.

Nadamo se da je Nandish shvatio da šamarima ništa neće postići ali i da će mu Rashmi na kraju oprostiti jer ga očigledno još uvijek voli, do sada je odbijala sve udvarače a u izlaske i na putovanja ide isključivo sa najboljom prijateljicom Tinom Dutom (Miti).
Seriju „Oodbačena“ u programu OBN TV možete pratiti od ponedjeljka do subote.