Nikita izdala i četvrti spot

215

Nikita-620x465

 

4 video uradak za pjesmu LOVERBOY naše Riječke pjevačice i glumice Nikoline Ivošević – Nikite, doslovce ostavlja bez daha, uz pjena party i publiku koja se našla u trenutku snimanja, na Krku u JUNGLE klubu. Pitali smo Nikitu kako se osjećala u tom trenutku.

Nikita: Željela i maštala sam 2 godine od kad je pjesma bila na Dubrovačkom karnevalskom festivalu predstavljena, da spot za nju bude poseban i to upravo na pjena partiju. Sretna sam što mi se to ostvarilo. Stvarno je bilo ludo i nezaboravno, totalna avantura. Ja i Ivona Bastalić snimateljica smo doslovce uletile u disco klub, i snimale, nisam znala iskreno šta me čeka, jer mi je prvi put bilo da sam došla u taj klub, koji je stvarno famozan, izgleda kao oaza snova, kad se upale reflektori, laseri, pjena, pa taj kavez , stepenice do njega, stvarno vrhunski uređen klub. A publika je bila super.

 

3

 

Imale smo još jednu avanturu, snimajući drugi dio spota na Učki, slap, koji se nalazi ispod bivšeg Ininog odmarališta, pa se prolazi skoro do rancha Bubach gdje je snimljen prethodni spot za pjesmu DAJ SE JAVI tu ga možete pogledati (https://www.youtube.com/watch?v=5q-LFXCikg0), pa onda još skroz dolje nekih 20 do 25 minuta hoda. Zatekao nas je sami mrak, pa nam nije bilo lako kad smo se vračale do auta, sreća nema komaraca, koji me vole papati i sreća nijedna divlja životinja nije naišla,(smije se Nikita) tako da smo išle nazad u totalno mrklom mraku, naravno uz aplikaciju svjetla na mobitelu, to nas je spasilo …..

Naša draga Nikita je i ovaj put imala prste u režiji i montiranju spota, a snimateljica je bila Ivona Bastalić.

Mjesta snimanja Disko Club Jungle – Krk, zaobilaznica mostić , slap Učka ….

Nikita: Polako sad, smireno, duboko udahnite, stavite slušalice ugasite svjetlo i kliknite PLAY, uživajte u pjesmi….Voli Vas Nikita

Autor glazbe Johnny Darko Zverzina, Tekst Nikita i Ananta Vučemilo, te Aranžman Igor Kiš…vokali snimljeni kod Davora Vučetića

 

 

 
izvor:.kigo.hr/e-turneja.com