VIDEO: Boban Rajović napravio haos u bjelovarskom ”zatvoru”

189

Palatium 5

Bjelovarska diskoteka koja nosi ime po čuvenom najčuvanijem i najsigurnijem američkom zatvoru iz kojeg službeno, nikad niko nije uspio pobjeći, u petak veče bila je sve samo ne mjesto iz kojeg bi neko želio ”bježati”

Čak štaviše, kako su na zvaničnoj FB stranici napisali čelnici kluba, svi stolovi bili su rezervisani već do utorka te su zbog ogromnog inetersovanja tamošnje publike morali izneti pomoćne stolove.
U tome ne bi bilo ništa neobično da Rajović u Hrvatskoj ne nastupa skoro svakoga vikenda a puni klubovi samo dokazuju da on nije popularan samo u dijaspori nego i u regionu.

Alcatraz 3

Prve redove, očekivano, zauzele su djevojke i toliko su se ”opustile” uz Rajovićeve pjesme i njegov prepoznatljivi ”hot dance” da je zamalo on postao zatočenik bjelovarskog Alcatraza.
Žurka je potrajala do ranih jutarnjih sati a na društvenim mrežama sutradan osvanuli su komentari oduševljene publike uz konstataciju da je to bila najludja žurka u istoriji bjelovarskog ”zatvora”

Sutradan se Rajović zaputio u Sloveniju te je u prepunom ljubljanskom klubu Palatium napravio haos i raspametio Slovenke koje su ga nekoliko puta vraćale na bis i jedva ga pustile da završi koncert.

U priloženim video snimcima i fotografijama donosimo vam djelić atmosfere sa koncerata u Hrvatskoj i Sloveniji.

Alcatraz Bjelovar:

Palatium Ljubljana: