Ana Draganja Otputovala na natjecanje Fashion Tv – a na Cipar

325

Ana Draganja otputovala je za Cipar kako bi predstavila Hrvatsku na najprestižnijem natjecanju za modeling u svijetu Fashion Tv Model Awards, koji se od ove godine vodi pod nazivom Miss Fashion TV 2014., a koje će se održati od 11. do 18. rujna 2014. god                                                                                                                                                           

Fotografija-Bojan-Mance-Brezovic-9327

                                                                                       Ana Draganja u Praškoj 8

Natjecateljice iz cijelog svijeta smještene su u prestižnom Rocks hotel & casino u Kyrenii, gdje će se finalno večer i proglašenje pobjednice održati 14. rujna 2014. godine, a direktan prijenos natjecanja moći će se pratiti na Fashion TV – u.

 

Fotografija-Bojan-Mance-Brezovic-9257

Zahvaljujući ShowBizzMagazin.hr i Fashion Tv između 13 profesionalnih modela izabrane su tri najperspektivnije u Hrvatskoj, a to su Ana Draganja, Ena Kiralj i Andrea Taradžić. No, uprava Fashion TV – a u konačnici odlučila se za Anu Draganju kao predstavnicu Hrvatske.

 

Ana-Draganj-haljina-Matija-Vuica-final-vecer

 

Pripreme za prestižno natjecanje najbolje od najboljih trajalo je dva dana. Lijepa Ana se u Zagrebu smjestila u apartmanima Praška 8 koji je novi smještajni objekt u samom srcu grada.

 

Fotografija-Bojan-Mance-Brezovic-9371

 

Da hrvatska predstavnica bude najglamuroznija na finalnoj večeri zasluga je najbolje hrvatske modne dizajnerice Matije Vuice, koja se odlučila da Draganja zablista u modelu haljine koju je nosila Severina Vučković na svojoj posljednoj turneji. Pored finalne fatalne haljine Matija je pripremila nekoliko modela i za partye Fashion TV – a. No, za dnevne odjevne kombinacije pobrinula se Martina Felja.

Ana-Draganja-haljina-Matija-Vuica-final-vecer

                                                 Ana Draganja u haljini Matije Vuice s kojom će se predstaviti na natjecanju 

 

Ana-Draganj-haljina-Martina-Felja

                                                                                                        Ana u haljini Martine Felje 

Za njegu kose hrvatske predstavnice se pobrinuo vrhunski  zagrebački frizerski salon ” HMH ” poznat po profesionalnoj usluzi čiji majstori koriste samo vrhunske profesionalne Keune preparate, a u kojem svoju kosu njeguju brojne najljepše Hrvatice. Također, za Izgled ruku pobrinuo se Nail bar iz Zagreba smješten u City Center One – Jankomir, koji je njezinim noktima dao savršenu njegu.

 

Fotografija-Bojan-Mance-Brezovic-9263

Fotografija-Bojan-Mance-Brezovic-9097

Podsjetimo, prestižno natjecanje za hrvatsku predstavnicu održalo se 29. lipnja 2014. godine s početkom u 21.00 sat u jednom od najljepših hotela na Jadranskoj obali – Radisson Blu Resort Split. Fashion TV je međunarodna televizija sa sjedištem u Beču koja prikazuje snimke iz svijeta mode, 24 sata dnevno. Osnovao ju je 1997. godine Michel Adam Lisowski. U Hrvatskoj se emitira putem Iskon.TV – a i kabelskog operatera B.net.

Ana-Draganja-haljina-Martina-Felja

                                                                                Ana Draganja dnevni look povjerila je Martini Felji


Učestvovati na ovom prestižnom natjecanju svakako je velika čast, posebice onih koji su dio ove svjetske modne priče. Natjecanja Fashion TV lansirala su većinu top modela; Naomi Campbell, Cindy Crawford kao i aktulane svjetske top modele Adrianu Limu, Irinu Shayk, Alessandru Ambrosio, Karolinu Kurkovu, Gisele Bundchen te brojne druge.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Izvor:.showbizzmagazin.hr/e-turneja.com