E-turneja istražuje: Vikend aranžman u Beogradu za 65KM!

289

Septembar je mjesec koji je od izuzetne važnosti za sve građane, posebno za srednjoškolce i studente. Počinje nova školska/akademska godina, predavanja se bliže, nastava u toku… Sve ovo je uzrok za stres, a stres, kao što većina vas zna, izaziva mnoge bolesti. Upravo zbog toga, pokušali smo naći neke antistres terapije, mnoge terapije su se ispostavile kao odlična terapija sa velikom učinkovitosti. Tu spadaju: slušanje muzike, šetnja, odlazak u prirodu, plivanje, shopping, putovanja…

Nocni-zivot

E, zamislite da imate sve ovo u jednom, i to za samo 65 KM. Da, moguće je. Ovu terapiju je, u organizaciji Putovanja za mlade i studente, isprobalo na hiljade mladih, a jednom je u ovoj terapijin učestvovalo 850 studenata, koji su krenuli u pohod u Beograd.

Detalje o ovoj terapiji reći će nam Amir Tabak, organizator ovih putovanja:

 Odakle ideja za organizovanje ovih putovanja i zašto baš Beograd?

Amir:”Prije svega bih da pozdravim vaše čitaoce. Ideja za novu vrstu putovanja rodila se 2012. godine i tadaje  u organizaciji prijatelja i mene organizovanać najveca posjeta glavnom gradu Srbije. Tako se ideja razvijala dok je organizacija napredovala i od tada iza sebe imamo 20 putovanja i oko 5000 mladih putnika”.

Šta sve ulazi u cijenu?

Amir”:U cijenu ulazi prevoz modernim turisticki autobusima i smjestaj u hostelima koji ispunjavanju sve evropske uslove u okviru hostelskog smjestaja”.

Kada je planiran polazak i neki detalji koji su bitni za putnike?

Amir:”Polazak je zakazan za 26.9.2014 u 00:00 vrijeme polaska svih naših putovanja. Rezervacije za putovanje u Beograd jos uvijek traju i svi mogu rezervisati na broj 033-221-835 ili na fb fan page organizacija putovanja po povoljnim cijenama.  Svi koji rezervišu  svoje mjesto za Beograd, dobiće  detaljne upute, za sve ostale informacije u ulici Sime Milutinovica 3 u sjedištu naseg partnera Almy travel”.

Da li dajete grupni popust?

Amir:”Grupne popuste odobravamo na grupu 15 i vise ljudi”.

Ako ima zainteresovanih ljudi, koji su izvan Sarajeva, a prolazite kroz njihove gradove na putu do Beograda, da li je moguće da vam se pridruže, postojili li mogućnost primanja putnika van Sarajeva?

Amir:”Što se tiče drugih gradova polaske imamo iz Zenice i Sarajeva i svi zainteresovani iz drughi gradova se mogu javiti, a mi im obećavamo da ćemo naći neko riješenje kako bi svi putovali i doživjeli nezaboravne trenutke na putovanjima u našoj organizaciji”.

 

Kao, što ste iz intervjua i sami mogli zaključiti, ovo putovanje biće dobar afrodizijak za nove pobjede, za nove studentske i srednjoškolske pohode, za nove ocjene i položene ispite. Mada, i bez ovoga, Beograd je, sam po sebi, grad-kralj noćnog života, izlazi se 7 dana u sedmici, splavovi, kafane, sikoteke, klubovi… I kada svane dan, tu su parkovi, hramovi, kako vjerski, tako i kulturni, zoo vrt, Kalemegda, Sava, Dunav.. Vi i Beograd.

 

A, ako želite već danas da rezervišete svoje mjesto u nekom beogradskom klubu, učinite to odmah. www.beogradnocu.com je prva profesionalna kompanija koja se bavi prezentacijom kompletnog noćnog života Beograda. Preko njihove stranice možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju u svakom beogradskom noćnom klubu, splavu, kafani, kafeu, restoranu i hotelu.

Iskusite najkvalitetniji noćni provod u Beogradu.