LUKAVAC: MIRZA SELIMOVIĆ I LJUBOMIR PERUĆICA BRILJIRALI U “PLAŽI”

293

d45

Takmičari osme sezone Zvezde Granda sinoć su nastupali u Lukavcu.Klub Plaža bio je popunjen do posljednjeg mjesta.Armija fanova naših finalista nestrpljivo je čekala pred vratima kako bi se fotografisala.Erupcija oduševljenja gostiju posebno je uslijedila kada su na scenu izašli Mirza Selimović i Ljubomir Perućica.

Sa fantastičnim repertoarom i prije svega jako prijatnim i kulturnim odnosom prema svojoj publici i ovoga puta pokazali su svoju profesionalnost.Da “Grand” važi za jednu ozbiljnu produkciju u kojoj Popović ne dopušta bilo kakve propuste, sinoć se moglo vidjeti pri samoj interpretaciji i ponašanju mladih zvijezda.

Ajša, Tijana , Jasmin, Miloš… redali su pjesme iz minute u minutu, izvrstan vokal prepoznala je publika u Lukavcu.

Međutim šlag na tortu je uslijedio interpretacijama Perućice i Selimovića koji su pokazali još jednom da iza njih predstoji jedna velika i ozbiljna karijera.

Pobjednik “Zvezda Granda” Mirza Selimović svoj prvi koncert održaće u rodnom Srebreniku, utorak 26. avgust sa početkom od 20 sati.Osim podrške ostalih finalista, Mirza će imati i jednog specijalnog gosta iznenađenja..

Dio atmosfere pogledajte u našoj fotogaleriji.

[nggallery id=13]

A.Hodzic