Udrite gromovi, ovo su lomovi: Ljetna turneja Bobana Rajovića obara rekorde

190

XL Cazin 2

Boban Rajović i ovoga ljeta radi punom parom. U petnaest dana odradi i po 13 nastupa a za svaki se traži karta više, bez obzira da li je u pitanju radni dan ili vikend. Dakle, vrelo ljeto za Bobana je već odavno počelo!

Sredinom jula odradio je nekoliko uspješnih nastupa po Srbiji (Negotin, Beograd, Paraćin…) da bi pomenuti mjesec završio odličnim koncertima u Budvi, Travniku, Zadru i Livnu.

26.jula klub Trocadero u Budvi bio je premali da primi sve koji su željeli te večeri uživati u njegovim pjesmama. Utjeha za one koji ipak nisu uspjeli u namjeri da osiguraju mjesto u klubu Trocadero, Boban Rajović će u Trocadderu nastupati još par puta tokom ljeta a naredni nastup zakazan je već za 09. avgust.

Ista slika noć kasnije, prepun klub Tron u Travniku. Oduševljena publika u Travniku sa Bobanom je pjevala do ranih jutarnjih sati a mnogi su priznali kako se odavno nisu tako dobro proveli.

Dan nakon Travnika Boban Rajović i Chicago bend ”razdrmali” su publiku u prepunom klubu Hitch u Zadru, o čemu najbolje svjedoče fotografije koje možete pogledati u galeriji ili na zvanicnoj FACEBOOK stranici Bobana Rajovića ali i na zvanicnim stranicama pomenutih klubova.

Bez odmora i predaha nastavio je Boban i naredna tri dana a odredišta su bila klub Babaloo u Livnu (BiH) diskoteka XL Cazin (BiH) i Peti neplan Omarska (BiH) Energični nastupi i odlična atmosfera, klubovi ispunjeni do posljednjeg mjesta – kratak je rezime i sa pomenutih nastupa.

Uslijedila su tri dana odmora a već od 05. avgusta ponovo kreću žurke širom regiona. Sanski Most, Gornji Vakuf/Uskoplje, Budva, Vodice, Orasje, Koper, tomislavgrad, Herceg Novi….samo su neki od gradova u kojima će nastupiti a kompletnu listu mozete pogledati na zvaničnoj web i facebook stranici i mobilnoj aplikaciji Bobana Rajovića.