Glumica stavila silikone u guzu

185

118331-simran-kaur-mundi-at-zor-ka-jhatka-bash-at-jw-marriott-hotel-in.jpg

Popularna indijska glumica Simran Kaur koju imamo prilike gledati u seriji „Nežljene“ koja se emituje na OBN TV prema pisanju medija u Indiji nedavno je posjetila estetskog hirurga koji joj je podigao zadnjicu. Ova informacija u još uvijek tradicionalnoj Iindiji izazvala je pravi bum.
Operativni zahvat je uradio poznati mumbajski plastični hirurg Dr. Debraj Shome u poznatoj klinici specijalizovanoj za plastične operacije „The Estetic Clinic“.
Kako prenose mediji u toj zemlji izajve njenih bliskih prijatelja glumica je dugo razmišljala da li da se podvrgne tom zahvatu, i na kraju je prelomila. Otišla je pod nož i sad je u potpunosti zadovoljna svojom pozadinom.
Da se ljekar pozabavio njenom guzom bilo je jasno kad se nedavno pojavila u uskoj haljini na jednoj zabavi – baš taj dio njenog tijela svakom je prvo zapao za oči. Naročito muškom rodu!
Na novinarske upite Simran je kroz osmijeh odogovorila „drago mi je da vam se dopada moja guza, ali postavljate mi previše intimno pitanje. Ne želim da demantujem jer ćete vi svakako o tome pisati. No, evo javno priznajem da imam super guzu. Zašto sam to uradila – to je moja stvar.“
Sa silikonima ili bez mlada glumica izgleda super a seriju „Neželjene“ u programu najgledanije televizije u Bosni i Hercegovini, OBN TV možete pratiti
Od ponedjeljka do četvrtka u 23:00h i od petka do nedjelje u 22:30h!