CRVENA “must have” OVOG LJETA

217

ayca (1)

Crvena je boja ljubavi i strasti i vrlo je moderna ove sezone. Mnoge su je high street trgovine izabrale kao dominantnu boju za njihove proljetno-ljetne kolekcije. Crvena je vječna, uvijek moderna, i modnim poznavaocima jedna od favorita. Niti jedna sezona ne prođe da u kolekcijama ne možemo pronaći zanimljive crvene komade. Da je u trendu pokazala je i jedna od najljepših turskih glimica i pjevačica Ayça Varlıer koju imamo prilike gledati u popularnoj seriji „Jesen“ koja se emituje na OBN TV. Prelijepa Ayça (Sabiha) slikala se nedavno za jedan modni turski magazin odjevena u crvene retro kombinacije pokazavši da je crvena boja u bilo kojoj odjevnoj kombinaciji poput crne haljine nepogrešiv izbor.
Definitivno crveno je veliki hit. Elegantne i odvažne dame, mogu birati crvene jakne ili sakoe, trendsetericama će se svidjet ultramoderne crvene hlače, a jako lijepi modeli crvenih torbi, cipela također će biti ponuđeni u trgovinama ovog proljeća i ljeta.
Da li želite da pokažete svoje noge? Uz haljine sa dubokim izrezom u crvenoj boji, biti će okretanje glave na svakome koraku.. za vama.
Crveni komadi, već su se počeli pojavljivati na policama high street brandova, a prema njihovim lookbookovima za proljeće/ljeto 2014. dominantne boje biće osim crvene, žuta, narandžasta, i boja vina.
Popularnu seriju „Jesen“ sa prelijepom glumicom u glavnoj ulozi možete u programu OBN TV pratiti svaki radni dan od 20 sati.